Saturday, January 26, 2008

Weer een project


Ondanks dat het toch weer erg koud is zijn we begonnen aan een project dat we al geruime tijd wilden beginnen. De ruimte tussen de garage en het huis is niet al te groot maar heeft wel veel mogelijkheden voor een knusse patio. Op dit moment loopt er een stenen pad met aan weerszijden twee rechthoeken grond die bedekt zijn met pinestraws. Het pad laten we liggen, vinden we gezellig, maar de rest wordt opgevuld met planken. We willen deze ruimte gebruiken om in de zomer in de schaduw te zitten, als het nog niet te warm is en de muskieten nog slapen. Er komt een bank te staan en allerlei potten en plantenbakken. Voorlopig lijkt het nog nergens op.......

Vandaag heeft Martijn ook weer eens gevoetbald nadat het vorige week was afgelast wegens het slechte weer. De Ball Hogs zijn al jaren bij elkaar en samen hebben ze aan vele toernooien als vrienden meegedaan. Bij Wolf Indoor Soccer hebben ze de afgelopen 3 jaar in de finale gestaan maar dit seizoen draait het wat stroef. Holden is er dit jaar niet bij en daarbij hebben ze de meeste wedstrijden geen wisselspelers; ook vandaag tegen de koploper waren ze maar met zijn 6-en, dus geen subs! Toch waren ze allemaal op hun best en wonnen ze de game met 2-1. Ze waren allemaal uitgeput.

Lisanne had afgelopen week try outs voor school en ook dit seizoen speelt ze weer in het Varsity team. Klik hier voor een uitleg van "varsity". Ze is er erg blij mee maar het betekent ook een hele commitment. Elke dag trainen tot half 6 en vanaf medio february 2 wedstrijden per week spelen. Vorige jaar misten de play offs op 1 punt! Hopelijk halen ze het dit jaar wel.

Hadden we gisteren 3 meiden in de basement te slapen (Lisanne, Sarah en Megan), vandaag zijn er 3 boys beneden (Martijn, Douglas en Holden). Van de girls hadden we geen last maar met die jongens weten we het nog niet zo zeker. Nou ja, ze hebben veel lol samen. Hopelijk houden ze ons niet wakker vannacht want morgen moeten we weer verder met ons tuinproject.

5 comments:

wbg said...

Wat een heerlijke sportieve kinderen hebben julie toch!!
Succes met het project enne foto's maken hè??!!

Anonymous said...

Is 't gelukt allemaal vandaag??
't Zal echt wel heel leuk worden.
Marloes en Seb zullen t misschien in maart wel zien als 't af is!
Liefs en succes met 't projekt!!
Hans en Jeannette

Yvonne said...

Dat wordt vast hartstikke mooi!!! Maar Tjeerd moet niet zo eng doen met die boor hoor!

wbg said...

Nou het mag dan erg koud zijn Tjeerd loopt toch lekker luchtig in zijn schoenen:))
Enne die boor is inderdaad eng op die manier!

Annemieke Keijzer said...

Wat een heerlijk huis hebben jullie, succes met klussen, ben benieuwd hoe het eindresultaat er uit ziet!

Miek