Sunday, August 10, 2008

Terug naar school....Het is niet te geloven...11 weken vakantie zijn omgevlogen.  Het was een drukke zomer, met leuke en niet leuke dingen. Lisan heeft de vakantie van haar leven gehad. Veel op stap, lekker feesten met vrienden, naar Florida met Sarah, een week naar Chase op college en dan nog 10 dagen Canada met ons. Ook nog gewerkt tussendoor en verder laat naar bed en vooral ook weer laat op.

Martijn heeft het wat rustiger gehad, wel veel voetbal en computerspellen gespeeld met vrienden en ook hij heeft eindelijk het uitslapen ontdekt. Heerlijk!!

Vanavond lekker gegeten en daarna met de kids een 'eind van de vakantie ijsje' gegeten. Het is de hoogste tijd om weer een beetje ritme in ons leven te krijgen, altijd een heel dubbel gevoel aan het eind van de zomer. Eigenlijk mag het nog veeeel langer duren, aan de andere kant is regelmaat ook wel prettig. Het is spannend, vooral voor Martijn. Hij begint op High School en rijdt smorgens gezellig met Lisanne mee. Het zal flink wennen zijn voor hem, hij komt van een kleine prive school(300 leerlingen) en gaat nu naar een grote (ongeveer 2100 leerlingen) public school. Het zal wel wennen.
Lisan is dit jaar een Junior en dit is het belangrijkste High school jaar. De resultaten van dit jaar zijn belangrijk voor toelating op college. Spannend dus. 

Nu bedtijd, allemaal op tijd slapen om morgen vroeg op te staan. Wekker zetten dus!

2 comments:

Yvonne said...

Ja wat gaat dat hard hé, gewoon zomaar 11 weken voorbij!!!
Lisan en Martijn allebei weer heel veel plezier op school!!

Fam. van den Berg said...

Ja, zo'n zomervakantie is voorbij voor je het weet, helaas.
Lisanne en Martijn, heel veel plezier en suc6 weer op school.
dikke kus van Bianca, Frank, Niels en Marit xxxx