Sunday, August 24, 2008

voetbal, voetbal en...... voetbal

Het schooljaar is weer begonnen en hiermee ook het voetbalseizoen. Dit weekend hadden we de NASA Classic. Een toernooi georganiseerd door onze club. Kiki heeft er deze week heel wat vrijwilligers uurtjes inzitten om, samen met nog zo'n 100 vrijwilligers, er voor te zorgen dat alle 380 teams hun wedstrijden kunnen spelen, er scheidsrechters zijn en dat deze scheidsrechters voor elke wedstrijd een envellopje met geld krijgen. Een hele organisatie, de wedstrijden werden gespeeld op 11 verschillende locaties rondom Atlanta.


Inmiddels is het toernooi voorbij. Lisan en Martijn speelden allebei , gelukkig voor de verandering een keer op een park. We hebben dus 8 wedstrijden gezien in 2 dagen. Ze stonden allebei in de finale, Martijn heeft gewonnen, Lisanne haar team is een goede 2e geworden. Een geweldig begin dus van het seizoen! Volgend weekend spelen ze allebei in de Atlanta Cup. Een nog groter toernooi met nog meer teams. Dan hebben we minder geluk, ze spelen zo'n 2 uur bij elkaar vandaan.

Een weekend is op deze manier zo voorbij, we hebben dus verder echt nix gedaan. Om 7 uur de deur uit gegaan en om 7 uur vanavond er weer in. Toch is het heel erg leuk en hebben we er alle 4 veel plezier in.

En dit is pas het begin........................

No comments: