Monday, January 19, 2009

en weer Josie........Jeetje, wat vermoeiend een pup in huis maar oh wat ontzettend leuk! Ze is echt aan het ontdekken, eet alles wat ze tegenkomt op, waaronder schoenen, sokken, plastic, geld, het maakt haar niet uit.
Vandaag ben ik met haar naar de dierenarts geweest. Ze groeit als kool , is helemaal gezond en moet over 3 weken weer terugkomen voor haar volgende serie prikken. Ze weegt inmiddels 17 pounds.
Lisan en Chris lopen regelmatig in het bos met Josie, ik (Kiki) ga elke ochtend met haar naar het park, in het weekend en s'avonds lopen Tjeerd en ik samen en na schooltijd rent Martijn een blokje om met haar. Ze krijgt in elk geval beweging genoeg en wij ook! Het zindelijk worden lukt ook aardig, s'nachts loop ik 1x even buiten met haar. Soms om 1am, soms is het rond 5am. Ongelukjes in huis hebben we al 2 dagen niet meer dus misschien heeft ze het al helemaal door. De grote tuin bij het huis is wel erg handig, deur open en Josie kan rennen/spelen etc.
Ik heb mij laten vertellen dat ik vooral nu veel foto's moet maken, ze is groot voordat je het weet. Ik zie het nu al in de 2 weken dat we haar hebben.
Dus weer Josie foto's............ :-).

5 comments:

Marjolein said...

Ooooooh wat een dropje.......... zou d'r zo willen pakken!!

Yvonne said...

Jeetje het is echt wel een schatje hoor......wil ook wel zo'n hondje!!

kuzzz Yvonne

Anonymous said...

Tjeerd, ik zei het toch. Tijd vliegt voorbij en in het begin kauwen ze echt op alles. Misschien een idee om een kong te kopen of zo'n 'bol' die nog wel eend bij wasmiddelen zit? Die kan je heel makkelijk besmeren of vullen met wat lekkers o.a. smeerkaas of leverpastei. Vooral bij het even alleen laten kan dat heel goed afleiden. Ze moeten moeite doen om dat lekkers te pakken dus ze leren ervan en doen d'r best om jou slimmer af te zijn.
Oh boy, 'a Lab with Brains' Scary!

Anonymous said...

hondje gaat al aardig op baasje lijken,of lijkt baasje nou gewoon veel op hondje?
Ik weet het niet maaruh,tis wel een lief moppie om te zien.

Gr Ruud

Fam. van den Berg said...

wat een moppie!! ze groeit zeker als kool? Verwen haar niet teveel hoor, maar dat zal wel lastig zijn met zo'n lief koppie.
liefs van ons