Thursday, January 08, 2009

Een nieuw begin

De Kerstspullen zijn opgeruimd, de bitterballen en oliebollen zijn op en school/werk is voor iedereen weer begonnen. Met andere woorden, het nieuwe jaar is hier en voor ons een nieuw begin met Josie. Ze groeit als kool, we vinden haar allemaal erg leuk.

Gelukkig kunnen we wel terugkijken op een leuk uiteinde van het vorige jaar. Ondanks dat het koud was in Nederland en we allemaal een of andere virus hebben opgelopen hebben we het erg leuk gehad. We hebben van Peter en Mireille een auto geleend waardoor we zeer mobiel waren. We hebben bij hun op Kerstavond gegeten en dat was zoals altijd erg gezellig. Ook het eten bij Bogor (een traditie met Marlies en Roel) en bij de Beukenhof (geweldig idee van Cor en Hannelore) was zeer geslaagd net als het eten bij Astrid & Dick en Frank & Bianca en al die keren die we 's avonds thuis hebben gegeten. Niet gek dat we een paar kilo zijn aangekomen maar die lopen we er met Josie wel weer af.

Het middagje in Amsterdam was ook "apart". Voor het eerst na al die jaren voelden we ons een toerist in eigen land. Een zeer vreemde gewaarwoording. Wel leuk om door de stad te struinen, de fameuze Bulldog van dichtbij bekijken en foto's maken op de Dam. We voelden ons niet alleen een toerist, we hebben ons er ook als een gedragen. De volgende keer hopen we stad in de zomer te zien.

4 comments:

Peggy said...

Oh wat leuk dat jullie in Nederland waren joh. Klinkt ook erg gezellig allemaal.

Marjolein said...

Oh, wat een leuke foto's joh! Gezellig zo allemaal bij elkaar! Die foto op de Dam is helemaal te gek, en dat gevoel van toerist in eigen land, dat ken ik, had ik vorig jaar ook heel erg!

wbg said...

Wat een leuke en gezellige foto's.
Fijn dat jullie het zo goed hebben gehad bij 'ons' :))

Fam. van den Berg said...

Wij vonden het ook heel gezellig dat jullie er waren en kwamen eten.
Trouwens, waar blijft de foto van de baked alaska????
Knuffel aan Josie.