Thursday, February 19, 2009

Wat een ellende.......

Pff zoals jullie (misschien) wel weten ben ik computer-verslaafd :). Nou begon de ellende vorige week vrijdag toen ik thuis kwam mijn werk bij de Molenwiek. Ik kon met mijn mooie MacBook niet meer online komen. Hmm zeker een storing dacht ik toen nog. Volgende ochtend met MacBook onder de arm naar de Apple Store. Hmm nee hoor mevrouw, niets aan de hand. Ik weer naar huis, kon zowaar online.....eventjes! en toen weer hetzelfde probleem. Zondag dus weer naar de Apple store en nu is het bijna vrijdag en is mijn Macje nog niet terug. HELPPPPP!! Natuurlijk aan computers geen tekort hier in huis maar al mijn foto's , emails, adressen etc etc staan hierop.
Duim maar voor me dat ze snel gaan bellen dat ik Macje weer kan ophalen!
Verder alles prima hier, kids zijn erg druk met hun High School voetbal trainingen en wedstrijden en het zijn erg lange dagen voor ze. Tjeerd zit deze week in Canada en klaagt over de kou, hij is ook nix meer gewend :).
Ik ben lekker druk met Josie, heb haar net opgegeven voor een puppy-class. A.s. zaterdag beginnen we, ik ben benieuwd.

Fijn weekend en tot blogs met foto's hoop ik !

1 comment:

Marjolein said...

Oh jakkes, geen laptop, wat een straf is dat he, weet ik alles van!! Hier was het de pc die zei "doe et zelf maar"... veel weg, sniksnik!!
Heb je em al terug?

Eeeeeh waar zit Tjeerd??? Hij mag best klagen hoor, het is hier errug koud geweest, nare snijdende rotwind!! En nu.. sneeuwt et voor de verandering weer es... snik.. ik wil lente!