Monday, June 29, 2009

First wedding in the USA

Mijn mannen!
Primrose Cottage in Roswell was de locatie voor de trouwerij van Stephen en Alyssa. Alyssa is de dochter van vrienden van ons. 21 Jaar en net van college af. Het was een leuke ervaring, en onze eerste Amerikaanse trouwerij. Het begon zondagavond om half 7. De ceremonie was buiten in de tuin, daarna gingen we wat drinken met een hapje terwijl het bruidspaar met hun familie foto's gingen maken. Daarna een dinner buffet en gezellig kletsen. Toen kwam het bruidspaar met hun genodigden terug, ze kwamen een voor een binnen en werden voorgesteld aan de rest van de gastenHet bruidspaar opende de dans samen op een uitgekozen liedje. Daarna de bruid alleen met haar vader en toen de bruidegom met zijn moeder. Verder stond er niemand op de dansvloer. Na het eten kon je 'vrij' dansen en later kwam er champagne en taart aansnijden waarna het feest zo goed als afgelopen was. Al met al duurde de hele trouwerij van half 7 tot half 11. Erg leuk om mee te maken, en vooral ook omdat we op de hoogte waren van de organisatie. We bespraken veel met Debra en Bill, de ouders, en Martijn had zelfs de jurk al gezien maanden voor de trouwerij. De ouders van de bruid betalen alles, ik hoop dat Lisanne niet gaat trouwen haha! :).

2 comments:

Natasja said...

Wat duren de trouwerijen daar toch kort hè? Hier in Nederland gaat het de hele dag door! In sommige gevallen zou je willen dat er een eind aan kwam ;-), maar over het algemeen is de hele dag lekker volgepland. En zo jong..., maar ja, dat vind ik wel typisch Amerikaans. Leuk dat je het zo van dichtbij hebt mee mogen maken.

Voor mij zou het trouwens ook geen hele dag hoeven te duren hor, alleen het feestje zou wel tot in de late uurtjes door mogen gaan ;-)!!

Anonymous said...

He tjoerd,
ben je zo afgevallen?
Staat je goed zeg...:-)

gr R