Sunday, June 21, 2009

Vakantietijd....

Getsie, het is stil in Huize Edelman! Lisanne is al een ruime week weg met Chris en vanmorgen is Martijn voor 5 dagen vertrokken naar North Carolina voor een voetbalkamp. Gek hoor, het is raar stil hier op vaderdag. Maar goed, het zal wel wennen en over een week is iedereen weer thuis dus een leuk vooruitzicht.
Voordat de zomer begint denk ik altijd, jeetje 11 weken vrij maar voordat je het weet vliegen de weken voorbij. Afgelopen week met Martijn gezellig naar Ikea geweest, zomaar even rondkijken en nog een leuk tuinbankje op de op getikt in de rommelhoek, met de hond getourd in de cabrio van Tjeerd, natuurlijk foto's gekeken en veel gekletst met Lisanne, tussendoor ook nog gewerkt voor de NL school, want in augustus moet toch alles weer klaar zijn om te beginnen.
Tjeerd en ik zijn vanmiddag samen naar de film geweest, een romantische comedy met Sandra Bullock. The proposal heet 'ie en is zeker een aanrader :).
Hier wat 'random' foto's van afgelopen week.


Martijn vindt het bed bij Ikea wel lekker :).
Josie moest even wennen aan de wind in haar snoet maar vindt het toch wel lekker.
Lisanne eet voor het eerst (een two pounds) kreeft! Ze vond het heerlijk! (leuk slabbetje)

5 comments:

Sandra said...

Geef je die gozer Pokon of zo!! Mijn hemel! hahaha.

Tjeerd & Kiki said...

@ Sandra; hahaha ja lijkt er op he! Hij is langer dan ik!! Het gaat veel te snel (maar het is ook wel heeeel leuk zo'n grote zoon :)).xoxo

Kasaka said...

Ha ha, leuke foto van Martijn en ook van Lisanne. Lijkt me heel vreemd, zoveel dagen zonder kinderen, dat heb ik nog niet meegemaakt (althans niet, dat wijzelf wel thuis waren).

Marjolein said...

Leuke foto's zeg!!!
En 11 weken vrij....gossie, ik dacht dat 10 weken lang was! Hier is Marloes al thuis en Anouk moet nog 2 dagen! Vanavond haar graduation, morgen Marloes.... spannend!

Marjolein said...

Ben je email address kwijt, dus maar even zo!
We hebben hier geen Middle School, dus ze gaat na de zomer gewoon naar Highschool, grade 9. Weet niet of dat bij jullie anders is?
Marloes weet niet wat ze wil... dus ze gaat lekker meer uren werken en goed nadenken! Sparen voor een opleiding enz. enz.... eerst de knie maar in orde!

Ook een heel fijne zomer, morgen komt de eerste logé hier al!