Sunday, June 14, 2009

New York City & Montauk NYLisanne is nu , samen met Chris en zijn ouders, lekker op vakantie. Eerst 3 dagen New York City en dan door naar Montauk op Long Island.Chris en zijn ouders zijn woensdag al vertrokken, Lisanne is ze vrijdag achterna gevlogen. Ze moest eerst nog try outs doen voor het nieuwe voetbalseizoen. Voor het eerst alleen gevlogen, was best spannend!
In New York zijn ze vrijdag gaan lunchen bij Tavern on the Green in Central Park, smiddags naar Radio City Music Hall en Rockefeller Plaza voor een tour en dan savonds naar West Side Story op Broadway. Moet eerlijk toegeven, ik zou wel een paar dagen met haar willen ruilen! :-). Zaterdag zijn ze in Chinatown geweest, en smiddags naar het nieuwe Yankee Baseball stadium voor een tour en een wedstrijd. Nu is het inmiddels zondagmorgen en vertrekken ze vandaag naar Montauk voor 2 weken strand! Dit is voor het eerst in 17! jaar dat Lisanne langer dan een week bij ons weg is. Ze had heel veel zin om weg te gaan maar is zo bang dat ze heimwee zal krijgen. Wij spreken haar regelmatig, via sms, telefoon en skype! Lang leve de techniek! Moet zeggen, het is moeilijk om de kids los te laten. Het hoort erbij, ik weet het en het zal ook allemaal wel wennen maar ik vind het maar STIL!! En dat zegt wel wat, Martijn heeft 2 vriendjes te logeren en toch vind ik het STIL (en dat is het zeker niet :)).
Dit zijn een paar foto's van de afgelopen 2 dagen van Lisanne.

2 comments:

Kasaka said...

Ik weet precies, wat je bedoelt met die stilte. Katja is nu ook weer een paar dagen weg en het is inderdaad meteen "stil", ook al zijn de andere twee en hun vrienden en vriendinnen er nog. Het wende wel, dat ze wekenlang naar college was, maar het liefst heb ik ze gewoon allemaal hier thuis om me heen. Wel erg leuk voor Lisanne, zo'n vakantie!

Natasja said...

Ik kwam via via op jullie site terecht. Jullie blog ziet er erg mooi uit. Leuk om jullie verhalen te lezen. Ik zal nog wel eens vaker een kijkje komen nemen.

Groetjes van Natasja

PS: Wij verhuizen in oktober voor 4 jaar naar Amerika.