Wednesday, December 23, 2009

1e week van de vakantie

Zo een lekker weekje deze week. Gezellig met z'n viertjes op zondag naar TaCha Teahouse geweest. We hadden een tegoedbon liggen en die moesten we natuurlijk wel even 'opmaken'. Lekkere pepermunt-thee, soep, broodjes en een stuk carrot cake om te delen. Erg lekker!

Verder kregen we visite met pup, een 7 weken oude Labrador volgens de eigenaar maar wij vinden het meer een mix van een lab met iets anders. Schattig is Marley wel en Josie en zij hebben lief gespeeld.
Ook deze week een auto voor Martijn gekocht. Eigenlijk geheel onverwacht want Martijn krijgt pas zijn rijbewijs in Juni. Quint, een goede vriend van ons, heeft een mooie nieuwe auto gekocht en zijn Mazda MillenniaS moest dus weg. De auto is 15 jaar oud en heeft niet veel gereden. Quint is heel zuinig op zijn auto's en deze lijkt dus ook als nieuw!(op een deukje in de motorkap na waar op de snelweg iets tegenaan geknald is). Een goede 'deal' , we weten wat we kopen en van wie en helemaal belangrijk, hij is heel super goed onderhouden. Nu kan Martijn dus oefenen in zijn eigen auto, zijn 6 uur rijles heeft hij er inmiddels opzitten dus nu vooral erg veel oefenen met ons! Foto's volgen nog binnenkort, die moeten we nog even maken.
Kerst is hier maar 1 dag, we zijn lekker met z'n vieren thuis en de 26e vertrekken we naar Tampa voor een voetbaltoernooi van Martijn. Vermoedelijk rijden we de 30e december weer terug. Precies op tijd voor de jaarlijkse oud&nieuw viering bij de Cassee family!

No comments: