Thursday, December 10, 2009

nieuws nieuws nieuws nieuws......

Gisteren heeft Lisanne het aanbod van Oglethorpe University om voor het voetbalteam te komen spelen aangenomen. Lisanne gaat in het najaar van 2010 naar deze University!! Een hele eer om gevraagd te worden en nog leuker, het is lekker in de buurt van ons :). Het is zo'n 20 a 30 minuten rijden en vlakbij Buckhead, een mooi uitgaansgebied in Atlanta.

Het is heel anders dan ze in eerste instantie wilde. Ze wilde naar een grote (30.000+studenten)Universiteit met veel American Football games en vooral niet dicht bij huis. Na veel Universiteiten bezoeken, veel informatie inwinnen etc blijkt dat dit toch niet haar ideaal is en ze liever op een kleine school gaat. Oglethorpe heeft rond de 1100 leerlingen.
Klik hier voor meer informatie over Oglethorpe University
Inmiddels is Kiki's moeder weer thuis. Ze is gisteren vertrokken na een bezoek van bijna 3 weken. Het is stil zo moet ik zeggen, samen aan de koffie smorgens en gezellige dingen doen raak je toch wel snel aan gewend. Maar goed, de tickets voor de zomer zijn geboekt en dan gaan wij dus weer richting NL voor een paar weekjes.
Nog 7 dagen school en dan Kerstvakantie! Wat gaat de tijd toch snel.


2 comments:

Kasaka said...

Gefeliciteerd! Lucky, lekker dichtbij, dat is nog eens wat anders, dan de 400km naar Virginia Tech!

Sandra said...

Oooh, dat is heerlijk!!!! Het ziet er geweldig uit! Met al die kilometers die jullie rijden is dit appeltje, eitje!! ;-)

xx