Friday, December 25, 2009

Christmas 2009Christmas in ons huis is erg rustig en heel gezellig. Op kerstavond hebben we verse kerststol gegeten, gebakken door Tjeerd. Daarna lekker aan de warme chocomel en kadootjes uitpakken. Kerstochtend uitgeslapen, lekker ontbeten weer met stol natuurlijk! Vanmiddag een eind gewandeld met Josie, het zou regenen vandaag maar dat is vannacht allemaal gevallen dus toch een lekkere dag om te wandelen.

Vanavond gegourmet, altijd een succes, toe een zelfgebakken appeltaart en Lisan en ik zijn nu kerstkoekjes aan het bakken en versieren. Met al dat eten is het maar goed dat we maar 1 kerstdag hebben hier.

Morgen vertrekken we vroeg om Josie naar de kennel te brengen en daarna rijden we zo'n 8 uur richting Tampa waar Martijn de komende dagen speelt in een voetbaltoernooi. We zijn met Oud&Nieuw weer terug om dit traditiegetrouw bij de Cassee Family te vieren(om 6pm hier vieren we het NL nieuwjaar) en daarna gaan we terug naar huis waar Lisan een feest geeft voor haar vrienden bij ons in de basement.

Het jaar is voorbij gevlogen, leuke dingen gebeurd, minder leuke dingen ook. That's life I guess, ook al valt het niet altijd mee!


No comments: