Thursday, January 14, 2010

Appel-pannenkoekjes

Vorige week kwam ik een receptje tegen van appel-pannenkoekjes. Yum, alleen van het recept lezen kreeg ik al trek. Dus in het weekend even getest of het ook echt zo lekker is, en dat was het ! YUMM! (ik weet alleen niet meer waar ik het recept heb gelaten dus ik kan het nu niet plaatsen)

Recept gevonden : klik hier! (lekker en gemakkelijk!)




4 comments:

Petra said...

Wat?!!? Je laat zoiets lekkers zien en dan ben je het recept kwijt? Wel plaatsen, als je het weer vindt!

Natasja Valentijn said...

Mmm, ik krijg er honger van, want het ziet er super lekker uit. Ook ik wil het recept wel! Wij wachten in spanning af....

Marjolein said...

Yummy, dat ziet er errug lekker uit, volgens mij beter dan de pancakes die je hier kan maken LOL
Ga eens even richting het recept!

Natasja Valentijn said...

Je vroeg het recept van de marinated mozzarella, dus bij deze:

Yield: Makes about 4 cups

Ingredients
3 (8-oz.) blocks mozzarella cheese
1 (8.5-oz.) jar sun-dried tomatoes, drained and halved
1/2 cup olive oil
3 tablespoons finely chopped fresh flat-leaf parsley
1 teaspoon garlic powder
1 teaspoon onion powder
1/2 teaspoon dried oregano
1/2 teaspoon Italian seasoning
1/4 teaspoon salt
1/4 teaspoon freshly ground pepper
Garnish: flat-leaf parsley sprigs or fresh rosemary stems

Preparation
1. Cut blocks of cheese into 1-inch cubes. Arrange cheese cubes and tomato halves in an 8-inch square baking dish.

2. Whisk together 1/2 cup olive oil, chopped parsley, and next 6 ingredients; pour evenly over cheese cubes. Cover and chill at least 8 hours or up to 24 hours. Transfer mixture to a serving plate. Garnish with fresh flat-leaf parsley sprigs, or spear tomato halves and cheese cubes with short rosemary stems, if desired. Drizzle with marinade, if desired.

Eet smakelijk!