Friday, May 21, 2010

Baccalaureate

Klaar om te gaan.

Afgelopen woensdagavond was het Baccalaureate, een afscheidsceremonie, voor Wheeler High School Seniors. Een samenkomen in de kerk om terug te kijken op 4 jaar High School. Er was muziek, Chris en Timmy zongen Bittersweet Symphony met hun band, Jordan(zang) en Zack(gitaar) deden het liedje van Carry Underwood, Don't forget to remember me en verder waren er leerkrachten die een toespraak hielden, studenten die vertelden over 4 jaar High School en achteraf was er een lekker buffet. Het is echt ongelofelijk hoeveel werk er gemaakt wordt van het afsluiten van je High School jaren. Het is ook een hele stap voor de jongelui, ineens toch weg van alle veiligheid van thuis en de start van een nieuw leven. Ik zie bij Lisan en haar vrienden dat ze zich realiseren dat ze elkaar niet veel meer zullen zien en deze week zijn ze, na alle activiteiten, elke avond samen om te kletsen, te dansen etc. etc. Gewoon lekker bij elkaar zijn!Hi Girls :)
Bittersweet Symphony
Jamal & Cole spreken de studenten toe
Best Friends Molly, Amanda & Lisanne
Jonathan( haar trainingsmaatje voor de zomer. Hij gaat Lacrosse spelen in college), Lisanne & best friend Sam
Lisanne & Chris gaan allebei naar Oglethorpe University om te voetballen. Hier doen ze de mascotte, een Stormy Petrel, na......... het is dus een zeevogel.
en hieronder; afscheid nemen is niet makkelijk. Ze zullen elkaar zo missen.

1 comment:

Petra said...

Ja, dat zullen Kai en Saskia elkaar ook volgend jaar, vooral Saskia dan, die alleen achterblijft. Zodra Katja thuis is komt de hele schare vrienden en vriendinnen van high school weer bij elkaar. Het groepje dunt wel wat uit, maar niet veel tot nu toe.