Sunday, May 23, 2010

GRADUATION - CLASS OF 2010!!!

Wat een week! Maandag en dinsdag hadden de seniors nog examen, de rest van de week elke dag oefenen voor graduation om alles soepeltjes te laten verlopen. Eindelijk was het zaterdag zo ver; GRADUATION! Om 9 uur begon het, dus vroeg de deur uit om een redelijke plek te vinden zodat we in elk geval nog een foto of wat konden maken. Dat is redelijk gelukt! We kwamen in de kerk aan, toen waren er wat sprekers, het Wheeler koor zong een mooi lied, en toen ging de directeur alle seniors hun diploma uitreiken! Daarna naar buiten voor de, in mijn ogen, leukste foto...het omhoog gooien van de caps!

'S middags was bij ons het Graduation feest van Lisanne & Sarah. Zo'n ruim 100 man/vrouw zijn langs geweest en het was super gezellig! We hadden ook iemand gehuurd die karikaturen tekende en ook dat was een groot succes! Hadden we vrijdag nog veel regen en onweer, de rest van het weekend was het zonnig en bloedheet! Al met al, het zit er op en Lisanne is super enthousiast om haar nieuwe 'journey' op Oglethorpe te gaan beginnen. Maar nu eerst zomervakantie! Genieten, uitrusten en vooral veel dingen doen met alle vrienden en vriendinnen!
Martijn had dit weekend een voetbaltoernooi dus die is na graduation met Douglas meegegaan om de middagwedstrijd te kunnen spelen, 's avonds om 8 uur speelde hij ook en daar konden wij ook heen. Dat was een inhaalwedstrijd van de vrijdag toen de velden gesloten waren door de regen, er stonden te grote plassen water op.
Nu net weer thuis van zijn 3e wedstrijd, alle 3 de games gewonnen dus een goede afsluiter van het weekend. Volgende week speelt hij in Columbus het State Cup voetbaltoernooi. Ook daar ziet het er naar uit dat het zo'n 33 graden gaat worden, genoeg water en gatorade mee dus!
officiele uitreiking
officiele foto, de enige die we hebben met cap! Bij het omhoog gooien van de caps is ze die van haar kwijtgeraakt :(
YAYYY een High School Graduate!
met Eric, Jonathan & Samdeze deken is een van onze kado's aan haar. Hij is gemaakt van tshirts van de jaren dat we hier wonen, voetbal, Holland club, van school, van de Atlanta Braves etc. etc. Deze gaat mee naar college en vertegenwoordigd een deel van haar 'jeugd'.
Gezellig buiten!
In de rij bij de kadotafel
weer met friends; Jonathan, Eric, Sam, Will & Sam
de chocoladefontein, een groot succes!
de caricature guyhet resultaat :)

& met Josh, Molly, Sarah,Amanda en Timmy

3 comments:

Anonymous said...

Wat leuk om deze foto's te zien, en wat geweldig voor jullie om dit allemaal mee te mogen maken!!!

X
Miek

p.s en wat een super kado is de deken die jullie Lisanne hebben gegeven!!

Marjolein said...

Geweldig is zoiets he, ik vond het prachtig vorig jaar, zo anders dan in Nederland
Gefeliciteerd Lisanne, en heel veel succes op college!

Anonymous said...

Ik heb nu ook de examens achter de rug en ben op weg naar de herkansingen en diploma uitreikingen( NL ). Maar om de een of andere reden lijkt het me in de VS toch allemaal een stuk spectaculairder ;) . gl in college, best time of ur life .. they say :p

x