Tuesday, May 18, 2010

laatste keer....


Het is zover, Lisanne's laatste dag van High School is aangebroken vandaag. Ze is helemaal excited en blij maar toch ook triest omdat alle vrienden/vriendinnen na de zomer naar college gaan en ze elkaar dus niet vaak meer zullen zien. Lisan blijft lekker in de buurt, de rest gaat op minimaal 1,5 uur en soms wel 6 uur rijden hiervandaan. Gek idee.

Vanmorgen was dus ook de laatste keer dat ze Martijn mee heeft genomen naar school, elke dag gingen ze gezellig samen de deur uit. Tijn zal dus zijn laatste 3 schooldagen deze week met de bus naar school moeten (tenzij ik zo aardig ben om hem om 8 uur weg te brengen:)).
Voor Lisanne breken leuke dagen aan, vanmiddag een Senior picknik op school, vanavond een officieel senior banquet met leuke sketches, lekker eten en uitreiken van prijzen (Lisanne heeft future hot soccermom gewonnen). Woensdag, donderdag en vrijdag moet ze oefenen voor de graduation van zaterdag en dan zaterdag is alles officieel.... she will be a High School Graduate!!
Een nieuw leven gaat beginnen..!

2 comments:

Petra said...

Jee, dat is een volle maand eerder, dan Kai! Alvast gefeliciteerd. Vind je het ook zo'n vreemd idee om volgend jaar nog maar een kind in huis te hebben?

Fam. van den Berg said...

Jeetje Lisanne, heel veel plezier ermee en ga lekker van de leuke dingen de komende dagen genieten!
dikke kus van Bianc en family xx