Sunday, April 15, 2007

Goed voetbal weekend voor de familie

Het is zondagavond en we zijn allemaal moe en uitgeteld. Was het niet zo dat het weekend is om uit te rusten? De komende week krijgt niemand echt de gelegenheid om tot rust te komen; er zijn allerlei activiteiten nog te doen voor het 1ste lustrum van de Molenwiek, de kids moeten gewoon naar school, trainen en wedstrijden spelen en er staat ook weer een trip naar Mexico City op de agenda. Gelukkig zitten we nu aan de koffie (thuis gemaakt en geen Starbucks) met een lekker stuk keylime pie.

Martijn speelde afgelopen zaterdag tegen Concorde Fire '95; zij zijn een jaar jonger en behoren tot de top U-12 team in het South East. Toch waren onze NASA boys in staat om de wedstrijd met 2-0 te winnen. Martijn speelde een goede 2de helft en beloonde dat met een mooi doelpunt bij de 2de paal. Deze 2-0 brak de spirit van Concorde en NASA speelde de wedstrijd behendig uit. Diezelfde middag speelde Lisanne met haar schoolteam (Varsity) en zij wonnen ook, met 2-1. Lisanne startte de wedstrijd en heeft op 10 minuten na de hele game gespeeld. Dat is toch wel opmerkelijk want als freshman krijg je zowiezo weinig speeltijd met alle juniors en seniors in het team maar Lisanne speelde het hele seizoen wel heel weinig. Gelukkig heeft de coach het licht gezien en hopelijk start ze weer tegen Roswell High dinsdag. Dit is een region game en die moeten ze winnen om in de state play offs te komen.

Gisteravond hadden we de traditionele maandelijkse Holland Club borrel en voor de verandering zijn we maar weer eens gegaan. Daarna zijn we gaan eten bij Baraonda, samen met Jacq, Quint, Simpha en Mat. Diezelfde avond is het ook gaan regenen en vandaag is het koud(rond 4 graden) en zeer windering (windkracht 8) waardoor het nog kouder voelde. Zeer opmerkelijk voor de tijd van het jaar. Toch ging Martijn zijn wedstrijd tegen ASA gewoon door. De wind blies dwars over het veld en was van invloed op de wedstrijd. Gelukkig ging NASA met een 1-0 overwinning van het veld af. Dus maximaal gescoord dit weekeind.

Verder zijn we nog steeds bezig met de badkamer in de basement. De foto is van hoe het was. De komende week vertellen we wel over wat we gedaan hebben en laten we andere fotos zien.

1 comment:

wbg said...

Hihi, jullie weten dus nog hoe je zelf koffie moet zetten???:))
Sterkte, succes en veel plezier met alle druktes de komende week en succes met de badkamer!