Friday, April 06, 2007

Spring Break


Eigenlijk dachten we dat we in de afgelopen 5 jaar Florida wel gezien hadden. We zijn al in Orlando geweest (SeaWorld), de Atlantische Kust (Cape Canaveral) en helemaal afgezakt naar Miami (South Beach) en Key West. Ook hebben we met een propeller boot in The Everglades gevaren en alligators van zeer dichtbij gezien. De Gulfcoast is ook al vele malen bezocht; van het zeer rijke Sarasota tot Tampa en Clearwater. We hebben Grieks gegeten in Tarpon Springs en elk jaar zijn we Labor Day Weekend(eind augustus) in de buurt van Destin.

Toch waren we blij dat we gekozen hebben voor de rust van Cape San Blas deze week. Een klein schiereiland met een weg (links het strand en rechts St Joseph Bay), aan beide kanten van het eiland een paar huizen en aan het eind een prachtig state park met 15 kilometer wit en schoon strand. We hebben dolfijnen gezien in de zee, een uil die voor ons uitvloog uit zijn nest met 2 jongen en een Lynx. Daarnaast hebben we ook genoten van 3 dagen strand en heerlijk weer.

Maar helaas komt aan alle goede dingen een eind, zo ook aan deze vakantie. We hebben wel geleerd dat een bed & breakfast zeer comfortabel en gezellig kan zijn, dat de kids het nog steeds leuk vinden om mee te gaan en dat Florida toch nog heel veel te bieden heeft. Het is nu "Goede Vrijdag" en morgen gaan we tegels uitzoeken voor de badkamer in de basement.

1 comment:

Yvonne said...

Klinkt heerlijk, en een hoop gezien ook nog!!
En zijn het mooie tegels geworden??