Saturday, April 21, 2007

Leuk maar blij dat het over is

Kiki heeft de afgelopen maanden naast haar gewone werk heel veel energie gestoken in het organiseren van het eerste Lustrum van de Molenwiek, samen met Simpha, Jeannine en Kimberle. Vandaag was dan de grote dag! Kiki ging om half 8 de deur uit om alles klaar te zetten en om half 10 kwamen alle kids al. De dag is besteed aan het oefenen voor het circus.
Vanuit NL was Circus Hannes & Co overgekomen om alles in goede banen te leiden. Om half 4 begon de voorstelling en het was een groot succes. Zowel de kinderen als de ouders vonden het geweldig.

Na het circus waren er nog wat toespraken door de voorzitter, die natuurlijk veel te lang duurden maar goed. Daarna was het tijd voor hapjes en de silent auction. Ook daar heeft Kiki aan meegewerkt samen met het auction comittee bestaande uit Heleen, Leen, Kiki en Jeannine. Er was van alles: leuke gesigneerde Nederlandse kinderboeken, een prachtig schilderij, handdoeken van Kipling, reistassen, Kabouter Plop pakketten, K3 gesigneerde boeken en cd's en zo kunnen we nog even door gaan. Alles was gedoneerd en uiteindelijk heeft de Molenwiek bijna $5000 opgehaald. Wij hebben een Wine Tasting, gesigneerde shirts van FC Cambuur, een half jaar sportabonnement bij de YMCA en een Kipling handdoek'gewonnen'. Wij tevreden, de Molenwiek tevreden!

Niet alleen de 50 kinderen zullen nu uitgeteld thuis in bed liggen (het is bijna 8 uur) maar ook Kiki en alle anderen die actief zijn geweest zullen uitgeteld zijn.

1 comment:

Agnes said...

Hallo Edelmannen leuk hoor om weer even te lezen op jullie blog.
En ik sta ook nog op de foto ha ha ha ha ha ha ha....
En Tjeerd je bent vergeten te vertellen dat je bijna kaarten voor de braves had. We zullen er ontzettend van gaan genieten hoor.
Kom maar een keer een biertje halen, dan maken we het weer goed okey????? En wat wordt de basement mooi he ?? nou mensen de groetjes Agnes.