Sunday, July 15, 2007

Eindelijk regen

Het is zondagochtend en we zijn gaan slapen met regen en vanochtend met regen wakker geworden. Best wel uitzonderlijk omdat het de afgelopen maanden extreem droog is geweest maar gelukkig is er veel regen gevallen de afgelopen week met dan als hoogtepunt gisteravond en deze ochtend. Vooral gisteravond ging de regen gepaard met zwaar onweer. Wel gezellig wakker worden want de regen was het enige geluid in huis want Lisanne is met Amanda in hun Lake House en Martijn is gisteravond naar The Silverbacks gegaan met Douglas Miller en er blijven slapen.

Vrijdagavond hadden we een huis vol met kids. Lisanne was met een groep naar Harry Potter gegaan en ze zijn daarna met zijn allen bij ons in de basement geweest. Luide muziek (Grease) aan, film kijken en maffe foto's maken is hun favoriete bezigheid! Gisteren hebben we in de garage gewerkt. Het plafond en de meeste muren zijn opgeknapt en geverfd, ook zijn er nieuwe lampen opgehangen. Er staat nog veel troep in wat in de komende weken wordt opgehaald. Daarna kan ook Kiki's Volvo weer in de garage. Ook hebben we eindelijk onze muziek installatie aangesloten en de boxen op een strategische plek geinstalleerd. Nu nog een antenne (kabel radio kennen ze hier niet) en we kunnen ook in huis naar Star 94 of Dave FM luisteren. De eerste is het favoriete radiostation van Kiki en de tweede van mij.

Wat we vandaag gaan doen is nog niet helemaal duidelijk. In ieder geval gaan we zo ontbijten en daarna Martijn ophalen. Ook eten we eindelijk weer eens met zijn 4-en thuis want dat hebben we donderdag voor het laatst gedaan.

No comments: