Friday, July 20, 2007

Green Card

Alhoewel we alweer een tijd geleden van "de werkgever met die 3 hoofdletters" te horen hebben gekregen dat zijn ons green card volledig sponsoren, zijn we nu pas door de papiermolen heen. Het aantal formulieren die we hebben ingevuld en het aantal handtekeningen die we hebben moeten zetten is onvoorstelbaar. Gelukkig is dat allemaal achter de rug en hebben we met onze "physical" deze week de laatste belangrijke stap gezet.

Er zijn verschillende doktoren waar je heen kunt en wij hadden gekozen voor deze Dr. Stevens, niet omdat het nogal Nederlands klonk maar omdat andere die wij kennen er zijn geweest. We hebben "spuiten" gekregen tegen allerlei ziektes en moesten ook nog allerlei vragen beantwoorden. Dit was afgelopen dinsdag, en donderdag moesten we terug om onze TBC prik te laten zien en alle documenten op te halen. Zoals je op deze foto kunt zien sloeg de verveling wel toe bij Lisanne en Martijn van al het wachten.

We zijn gelijk ook maar de 8 foto's per persoon laten maken zodat we vandaag alle papieren kunnen opsturen. Als het goed is wordt dan voor 17 augustus alles aangeboden en gaan we het goedkeurings process in. Nu afwachten op een oproep voor een interview en vingerafdrukken. Hoelang dit gaat duren in onduidelijk maar het schijnt dat als alles goed is ingevuld het beruchte groene kaartje zo in de post verschijnt.

We wachten af!

2 comments:

wbg said...

Wat spannend!!!

Marjolein said...

Oef, ook al zo'n spannende tijd voor jullie!! Wat moet je daar een boel voor doen zeg!! Op de vorige post van mij (Art Journal Challenge) zie je mijn goeie nieuws!!

Have a great day!!