Thursday, August 16, 2007

Bijna over

Nog een paar dagen en dan keert de rust weer terug in Huize Edelman. Op zondag vertrekken Roel, Marlies en de kids weer en dan zal het best weer even wennen zijn. Elke avond lekker eten en een glaasje whisky of voor de girls een likeurtje voor het slapen gaan. Beetje kletsen over allerlei dingen en lekker buiten op de porch zitten. Allemaal erg gezellig, maar aan alle leuke dingen komt een eind en dus ook aan deze gezellige tijd. In ieder geval hebben we veel leuke dingen om op terug te kijken.

Roel heeft ons geleerd om heerlijke Ossobuco te maken. Het heeft wat moeite gekost om goede kalfschenkel te krijgen maar zelfs de kinderen vonden het lekker. Ook hebben we een (kleine) rijsttafel gemaakt en Indian Buttered Chicken. Verder zijn we ook nog gaan eten bij The Rice House (Thai Food) en Houston's (onwijs lekkere 'knife and fork' bbq ribs) en hebben we ontbijt gegeten bij IHOP en The Waffle House. Ben benieuwd hoeveel de familie is aangekomen.

We zijn ook met zijn allen naar downtown gegaan, het CNN gebouw bezocht en naar het nieuwe Coca Cola Museum geweest. Vooral dat laatste was erg leuk. Die zie je hier links op de foto en het CNN gebouw staat rechts op de foto

Vanavond zijn Roel, Marlies met Mathijs en Martijn naar een wedstrijd van The Braves, helaas hebben ze met 9 - 3 verloren van de San Francisco Giants. Daar komen zeker ook nog leuke fotos van. Morgen gaan ze een dagje naar de 'bergen' van North Georgia en zaterdag, dat staat nog open. Lisanne moet 2 wedstrijden voetballen dus we zien wel hoe het allemaal loopt. En als alles gaat zoals gepland sluiten we af met een BBQ. Yummy!

3 comments:

wbg said...

Klinkt wel heel gezellig en lekker: vakantie vieren bij en met jullie:))

Yvonne said...

Veel plezier met BBQen en de laatste dagen met elkaar!!

Anonymous said...

Hadden Truud, jij en ik daar niet geluncht vorig jaar?? Of vergis ik me??
Liefs
Jeannette