Monday, August 13, 2007

Pfoe wat warm

Er is nog steeds bezoek uit Nederland en dat heeft invloed op hoevaak we ons blog bijwerken. Er zijn veel leuke foto's gemaakt de afgelopen week en die zullen binnenkort wel verschijnen.

Voorlopig zijn ze er nog een week en gaan we nog allerlei leuke dingen doen. Hopelijk wordt het alleen een stuk minder warm want het is niet "om uit te houden". Wij zijn na 6 jaar "Hotlanta" wel wat gewend maar temperaturen van dik over de 40 graden gaat ons ook wat te ver. Helaas zijn de vooruitzichten niet goed want ook deze week blijft het zeer warm en wordt er geen regen verwacht. Het heeft ook wel weer zijn voordelen want ze gaan lekker elke dag naar het zwembad lopen en die kleine vindt dat heerlijk.

Ondanks de warmte hebben we nog niet veel ijs gegeten. Afgelopen zaterdag voor het eerst een ijsje gaan eten bij Coldstone en zoals je ziet keek Roel zijn ogen uit. Terwijl iedereen al lekker zat te eten keek hij nog naar alles wat je erbij kunt krijgen. Overigens kijkt Roel overal zijn ogen uit, vooral als we boodschappen gaan doen bij Harry's Foodmarket; hij houdt van lekker eten en daar kan je werkelijk alles krijgen. Gisteren heeft hij Ossobucco gemaakt. Erg lkker.

De kids zijn vandaag weer naar school na 13 weken vakantie dus zo langzamerhand gaan we weer in een ritme komen.

3 comments:

Peggy Severins said...

Oh ik kan me zijn reactie helemaal voorstellen, ik zou ook zo kijken, heerlijk! Groetjes!

wbg said...

Hahaha, ik doe net als Roel als ik in de VS ben, mijn ogen uitkijken, en me vooral verlekkeren aan alles:))
Zijn de koffers al terecht?

Wat een temperaturen zeg bij jullie, pfffff. Sterkte;)
Hih, hier is het gemiddeld 20-22 graden.....

Yvonne said...

mmmm het ziet er ook wel erg lekker uit allemaal!!!