Wednesday, April 23, 2008

Even heel stil

Vorige week woensdag was een belangrijke dag want het was voor het eerst in 3 jaar dat Opa Jan weer eens op bezoek kwam. Dit hadden we voor een groot deel te danken aan Tante Els, nicht Sandra, die met hem meekwamen, en zijn doorzettingsvermogen. De hele week hebben we met zijn allen, vaak ook met de kids, hele leuke dingen gedaan. We namen vandaag afscheid en gebruikten dat oeroude Hollandse woord wat bijna niet uit te leggen is: gezelligheid! Het was gewoon OER Gezellig! Gelukkig vonden zij dat ook.

Zondag hebben we Martijn nog zien winnen van GSA en Opa was de mascotte van het team. De wedstrijd was pas laat in de middag en het was lekker warm. Helaas moesten we 2 velden oversteken, een bruggetje over, langs nog een veld dan steil omhoog om bij de wedstrijd te komen. Gelukkig rijden er bij GSA altijd golf karretjes rond om mensen van en naar het veld te brengen; dus ging Opa samen met tante en nicht in het karretje. Lekker makkelijk. We verlieten het veld rond half 7 en wij hadden Martijn zien winnen met 1-0. Het doelpunt kwam uit een diepte pass van hem op Will Porter, die een voorzet op maat afleverde voor Stuart bij de 2de paal. Die avond zijn we met zijn allen, inclusief Lisanne en Chase, gaan eten bij Tijuana Joe's.

Maandag zijn de girls nog gaan shoppen en die avond hebben we lekker thuis gegeten: baked potatoes, salade en steak van de BBQ. Dinsdag hebben we in de stad doorgebracht, het was ook die dag heerlijk weer dus we hebben in en rond Centennial Park gelopen. Helaas was woensdag, vandaag dus, alweer de laatste dag. Afscheid was zwaar maar toch was iedereen blij; blij dat we zo een fijne week hebben gehad.

No comments: