Saturday, July 05, 2008

4th of July

Voor vele Amerikanen een feestdag maar voor ons een dag om bij te komen van de vakantie. De kinderen werden laat wakker en de hele dag hebben we rond het huis gehangen. In de avond gingen Lisanne en Martijn vuurwerk kijken en wij besloten op het laatste moment ook te gaan. We kwamen net op tijd om de afsluiting van deze feestdag mee te maken en waren ook weer snel weg om niet vast te komen zitten in het verkeer. 


Het was gezellig want iedereen zit lekker op het gras of op een deken en men heeft drinken en eten bij zich. Aan het einde wordt er geklapt en sommigen zeggen "God bless America". Erg patriotistisch maar daar doen wij niet aan mee. Hieronder zie je een foto die we hebben gemaakt. Nadat we woensdagavond terugkwamen uit Canada is donderdag Marloes voor een paar dagen gekomen. Ze is voor werk een maand in New York en brengt het lange weekend hier door. Zondagochtend brengen we haar weer naar het vliegveld, dan voor Marloes nog 4 dagen werken en weer richting huis (en Seb :)).

Gisteren zijn Marloes en Tjeerd  even gaan wandelen bij Sope Creek, Kiki was bij haar vriendin Simpha, en vandaag gaan Kiki en Marloes nog wat winkelen. 

No comments: