Wednesday, July 02, 2008

Oh Canada Day 2008

We zitten nu op het vliegveld in Vancouver, Canada te wachten op onze vlucht naar Atlanta. We hebben eergisteren het ticket kunnen omboeken naar een directe vlucht waardoor we uren eerder in Atlanta zullen zijn dan gepland. Heerlijk.

De foto's van gisteren zijn van Whistler, hier worden in 2010 de Olympische Winterspelen gehouden. Het gebied is helemaal in opbouw, nieuwe wegen hotels, speler-hotels etc.  Ook was het gisteren Oh Canada Day. Dit is hetzelfde als 4th of July for the U.S.A., independence day. Een leuke parade, iedereen in rood/wit gekleed etc. Leuk om te zien en een leuke afsluiter van onze vakantie.  Gisteravond sliepen we al in een hotel op het vliegveld en om 9 uur vanmorgen checkten we in voor onze vlucht.  Nu dus nog even wachten, over een kwartiertje gaan we boarden. Einde van een hele leuke vakantie!
Voor Lisan gaat de vakantie nog even door a.s. maandag gaat ze een week naar Florida met een vriendin en een week later gaat Martijn op voetbalkamp voor 5 dagen dus ook hij heeft nog wat leuks in het vooruitzicht. We zijn alweer op de helft van de lange zomervakantie, de tijd vliegt.

2 comments:

wbg said...

Goeie terugreis en gezellige thuiskomst en nu lekker nagenieten van die prachtige vakantie!!!! Ennne gaan er no lo's komen Kiki???:)) Gave foto's genoeg!

Bas said...

Wat een gave vakantie zeg en wat een gave foto's. ben wel een beetje jaloers. Hoop jullie snel weer te spreken als ik in ATL ben.