Wednesday, December 31, 2008

Oud & NieuwWe zijn weer thuis. Ons bezoek aan NL was weer supergezellig. Heerlijk gegeten, luxe bij de Beukenhof maar ook 'junk' food van de snackbar, nieuwe mensen ontmoet, genoten van familie om ons heen en natuurlijk ook onze bezoekjes aan vrienden en familie maakten het weer TOP! De week is voorbij gevlogen en eigenlijk te kort. Het werd ook wel erg koud moeten we zeggen , dat zijn we toch niet meer gewend. Terug naar Atlanta dus waar het overdag heerlijk 15 graden is.
Eenmaal op het vliegveld stond Chris op Lisanne te wachten met bloemen en snoepjes. Zij zijn samen naar huis gegaan en wij zijn met Martijn naar Macon gereden om Josie op te halen. Dom idee want het was precies spitsuur en dus file! 'S avonds om 8 uur waren we pas thuis, maar wel met hond! Ze is erg lief. Vannacht heeft ze goed geslapen en ons niet wakker gehouden. Hoop dat dat zo blijft. Vandaag overdag wat ongelukjes in huis maar dat hoort erbij. Ze is nu 8 weken oud.

Vanavond gezellig met vrienden het NL oud&nieuw vieren om 6pm. Daarna komen Quint, Jacqueline en Mat naar ons huis om het USA oud&nieuw bij ons door te brengen. Lisanne heeft (natuurlijk) weer een feestje in de basement dus het zal wel een heleboel herrie zijn. Ben benieuwd hoe Josie dat zal vinden.

Happy New Year to all!!
(Foto's van ons NL bezoek komen deze week ook nog.)

5 comments:

wbg said...

GELUKKIG NIEUWJAAR!!!

Wat een aanbiddelijk hondje hebben jullie. Ze zijn zooooo leuk op die leeftijd, later ook hoor, maar dat puppy-achtige is zo aandoenlijk. Veel plezier met haar! Is ze oud&nieuw goed doorgekomen. Er wordt niet zoveel vuurwerk afgestoken bij jullie hè? Hoorde van mijn jongste broer dat je prive geen vuurwerk af mag steken!! Of is dat per staat verschillend?

Anonymous said...

Wat een poepie!!!! Die Pien!! uh, ik bedoel Josie ;-) Sorry Lisan.

X San

Marjolein said...

Ooooooh je bent naar Ned. geweest met Kerst.....geweldig man!!!!! Dat was vast errug fijn!
En wat een schattig hondje zeg, oooh dat staat al zo lang op m'n verlanglijstje......zal ik..voor m'n verjaardag?????? Kan et altijd vragen LOL
Ben benieuwd naar je foto's!

Peggy said...

Oh wat een lief snoesje is ze zeg. Je bent dus helemaal voor de chocolade lab gegaan. Geniet er van!

hgrhfan35 said...

We vonden het jammer (vooral mams en zus) dat jullie niet meer langs konden komen maar er was vast zoveel te doen!

Josie ziet erg schattig uit en ik ben verliefd op haar mooie ogen *sigh* en koddige koppie. Hoop dat jullie een goede band opbouwen en met haar een fantastishe tijd hebben.
Wees streng *coughyeahrightcough* want anders krijg je zo'n dondersteen als ik heb! Alhoewel ik weet dat Maeghan van me houd *grijns*. Hoop meer foto's te zien van haar.

Groetjes Collinda