Monday, September 18, 2006

Lekker weekend!

Het lijkt of het voetbalseizoen al weken bezig is maar voor Martijn is het pas dit weekend begonnen. Voor het eerst een competitie wedstrijd op een groot veld tegen de Lanier Sharks en het was een goede start: ze wonnen ruimschoots met 6-0, hij speelde bijna de hele wedstrijd als center mid en zijn team is nu 1-0-0. Lisanne heeft haar 2de wedstrijd van het seizoen gespeeld, en ook zij won gemakkelijk met 3-0. Zij staat nu 1-1-0 wat ook geen slecht begin is van de competitie!

Als je op de titel klikt kom je vanzelf op de site van NASA tercht, dat is de club waarvoor ze spelen. Wel verwarrend want eerst was het Metro North, toen The Silverbacks (alliantie met de profclub) maar nu is de club alleen nog samen met United Quest en heten ze NASA.

Verder hebben we vrijdagavond bij Rudy en Agnes gegeten en zaterdagavond was weer ons kookavond met de "Nonnen". De vrije tijd wat we over hadden, hebben we besteed aan 1) verven, 2) spuiten (Kiki heeft een bank zwart gespoten, heeft ze goed gedaan) en 3) het opruimen van de studeerkamer. Nu is het wachten op de container, bekleden van de bank en het ophangen van alles wat nu nog langs de kant in huis staat. Dan zijn we echt (bijna) klaar!

No comments: