Tuesday, September 26, 2006

Voetbal voetbal voetbal....................

Nou het voetbal seizoen is weer in volle gang. We hebben al een paar toernooien gehad en in oktober en november moeten Lisan en Martijn allebei een keer naar Memphis voor een toernooi. Dit is zo'n 7 uur rijden bij ons vandaan. Vertrek op vrijdag en dan zondagavond heeeeel erg laat pas weer thuis komen. Dit hoort erbij, al moet ik zeggen dat dit soort ritjes toch wel heftig zijn. Tjeerd gaat in october met Lisan mee, het team gaat met een bus en ik rijd met Martijn met de auto in november. Ik hoop een carpool te hebben met een andere moeder zodat ik niet het hele eind alleen hoef te doen.
Maar goed, ons leven staat dus zoals altijd in het najaar helemaal in het teken van de kids en de bal. Er worden soms ook leuke foto's gemaakt door ouders. In dit geval van Martijn, het ziet er toch vrij 'sportief' uit nietwaar.

Deze foto's zijn gemaakt tijdens zijn eerste wedstrijd van het seizoen tegen de Lanier Sharks. Uiteindelijk was het een makkelijke overwinning. Afgelopen zaterdag speelden ze tegen Georgia FC U-13 Elite, afgelopen seizoen verliezend finalist in de Georgia State Cup, en Martijn won met 2-0. Helaas konden ze de opgaande lijn niet vasthouden en verloren ze zondag onnodig met 3-2 van ASA U-13 Elite.

Lisanne had geen wedstrijden het weekend!

No comments: