Monday, October 23, 2006

Koud

Het is altijd wennen als de zomer voorbij, niet dat het echt koud wordt maar toch.

Het lijkt alsof er 2 verschillenden weerpatronen zijn op een dag; als de zon op is en als de zon onder is. Klinkt raar en misschien wel onlogisch (of niet) maar laat ik het uitleggen met een voorbeeld. Afgelopen week werd het ineens koud; zodra de zon onder ging rond 7 uur daalde de temperatuur snel naar 10 of soms wel 5 graden celsius. Martijn had een wedstrijd in Alpharetta (2-2 gelijk) om half 10 en toen we rond kwart voor 9 op het veld kwamen was het nog "ijskoud" en vochtig. Echter, naarmate de dag vorderde en de zon steeds hoger aan de hemel kwam te staan werd het "t-shirt en korte broek" weer. Kiki en ik zijn zelfs verbrand afgelopen zaterdag tijdens Lisanne's wedstrijd (0-1 verloren).

Verder zijn we in afwachting van een container met"spullen" uit NL. De boot is al weken geleden in Charleston SC aangekomen maar het heeft enige tijd geduurd voordat de container kon worden ingeklaart. Gelukkig zijn nu alle papieren in orde en werd afgelopen vrijdag bevestigd dat onze spullen vandaag hier aankomen. Nu wordt er nog een bedrijf gezocht dat tijd heeft om alles af te leveren. Hopelijk gebeurd dat morgen zodat we alles uitgepakt hebben op woensdag. Spannend!!

2 comments:

Ruud said...

en nou maar hopen dat er geen vluchtelingen in je container zitten die al je elpees van vroeger hebben opgegeten.
Zal wel een drukke tijd worden als je alles binnen krijgt,verbazing over de spullen waarvan jullie dachten dat je ze kwijt was enzo..
Kortom de Sint komt wel erg vroeg bij jullie dit jaar.
Veel uitpakplezier,ennuh,als je hulp nodig hebt...:-)

groet van ons..

wilma said...

En ..... zijn jullie al lekker aan het uitpakken? Is alles heel overgekomen?
Spannend hoor nu al Sinterklaas:))