Sunday, September 06, 2009

Chick-fil-a Kick off bowl

Zaterdag 5 september zijn Lisan en Chris, met Chris zijn ouders en broer met vrouw, naar de Chick-fil-a KickOff bowl in de Georgia Dome geweest. Dit is een enorm spektakel als opening van het college American Football season. In het stadion zaten meer dan 74.000!! man!!
Dit jaar was de wedstrijd tussen (university van) Alabama en Virginia Tech. De broer van Chris, Mike, heeft aan Virginia Tech gestudeerd en dan blijf je je leven lang een fan van het college team!
Het was voor Lisan een lange dag, dit weekend voetbalde ze ook in de Atlanta Cup. Ze moest zaterdagochtend om 6 uur al de deur uit voor haar eerste wedstrijd, kwam om 4 uur smiddag thuis na haar 2e wedstrijd en om 5 uur ging ze met de familie richting de stad om vervolgens om 1 uur snachts weer thuis te komen. Zondagochtend om 730 zaten we alweer in de auto voor de volgende voetbalwedstrijd.
Lisan speelde op een uur hier vandaan, Martijn was op het "eigen" park op 10 min rijden. Lisanne's team heeft 1x gewonnen en 2x gelijk gespeeld en Martijn had er 3 gewonnen en is helaas in de halve finale uitgeschakeld met 2-1. Het doelpunt was wel een penalty kick van Martijn dus hij heeft zijn bijdrage geleverd :).

Het was zaterdag ook de dag dat Lisan en Chris 1 jaar samen zijn. Geen tijd om het 'te vieren' in het weekend, ze gaan nu maandag naar een fondue restaurant en wisselen dan kadootjes uit. (schattig ).

Al met al weer een druk gezellig weekend. Morgen zijn we vrij vanwege Labor Day en aangezien de kinderen geen finales spelen zijn we dus ook echt VRIJ! Heerlijk!!

4 comments:

Kasaka said...

Pff, ik heb pas morgen tijd en puf mijn blog te schrijven, net of alles nog even in dit weekend gepropt moest worden. Wat toevallig, dat Katja en Lisan op dezelfde plek waren! Is Marietta zo dicht bij Atlanta? Eens een Hokie, altijd een Hokie (en wij zijn dat bij "default" nu ook). VT heeft veel college spirit, erg leuk.
Katja heeft seizoenstickets voor de thuiswedstrijden dit jaar.

Marjolein said...

Wow, super zeg, dat is heel wat he, die football games op university! Ben het hier niet zo gewend, is er wel hoor, maar we zitten er niet zo in!

Fleur said...

Ik las je commentaar op mijn blog en wilde toch even (ondanks geen tijd ;-) ) meteen even een berichtje terug sturen. Dank je wel voor het mooie compliment. Ook al zo'n zonnestraaltje voor een stukje warmte voor vandaag.

Ga een andere keer (avond=mamainternettijd) jouw blog eens doorpluizen,want de foto's beloven een hoop moois!

Ons leven in Oman said...

Leuk om te lezen dat we hier in Oman Nederlandse fans in Atlanta hebben :-). Leuk om ook jullie blog eens te lezen......ziet er allemaal erg leuk & avontuurlijk uit. Veel plezier daar en tot ziens maar weer op elkaars blog.

groeten,
Hilke, Oman