Monday, September 14, 2009

Lekker weekend

Het weekend zit er weer op, het was heerlijk relaxt. Martijn had 2 voetbalwedstrijden en verder hadden we geen plannen. Lekker uit eten geweest, heerlijk thuis gerommeld en de boel weer een beetje gereorganiseerd. Altijd als de herfst eraan komt krijgen we de kriebels en willen we van alles veranderen. Deze keer de keuken. We hebben al tijden het plan om stoelen in de keuken te zetten, en nu hebben we dat dus gedaan. Allemaal spul dat we al in huis hadden, we hoefden alleen maar te verplaatsen. Makkelijk dus! De bedoeling is nog wel dat er een ander kleed komt, en een ander tafeltje vermoedelijk maar dat komt vanzelf wel een keer. Het staat in elk geval gezellig.

Lisan en Chris zijn weer naar een Football game geweest, deze keer van de Atlanta Falcons waar Chris zijn ouders seizoenkaarten van hebben, en Martijn is na de voetbalwedstrijd zaterdag de hele avond bij Jackson geweest. Ook lekker relaxt allemaal, die weekenden heb je tenslotte ook nodig. De 2 weekends ervoor hadden ze allebei voetbaltoernooien en waren ze erg moe en weinig tijd voor andere dingen.
Nu is het weer maandag en begint het 'gewone' leven weer. Werken, school, trainen etc etc. Op naar het volgende weekend :).

No comments: