Thursday, August 10, 2006

Bijna weer naar school..

Vandaag was het orientation day op school. Vanmiddag bij Martijn, boeken kopen, rooster ophalen, gelijk de locker inrichten zodat je maandag met frisse moed aan de slag kan. Bij Lisanne duurde het wat langer. Die gaat beginnen op HighSchool, Freshmen noem je de 9th graders. Een nieuw gebouw, weer de jongste zijn op school etc etc. Allemaal erg spannend, vanavond hadden we een tour door de school en een bijeenkomst van de leerkrachten. Zij krijgt maandag pas de boeken op school.
Martijn was vandaag bij de dokter geweest. Hij kreeg allemaal rare vochtblazen op zijn armen en benen en die gingen open en dan werden het echt wondjes. Ziet er erg onsmakelijk uit, nu is hij aan een anti-biotica kuur en maar hopen dat het werkt. Vlgs de dokter heeft hij door zijn eczeem een uiterst gevoelige huid en is er tijdens het warme weer een bakterie in gekomen. Nu hopen dat dit helpt.
Tjeerd is sinds woensdag in Mexico City en komt vrijdagavond laat weer thuis. Even wennen, de eerste keer zonder hem snachts in dit huis. Natuurlijk zijn de kids er maar alle nieuwe 'huisgeluiden' moeten gewoon even wennen.


Volgende week misschien wat foto's. Voorlopig even te weinig tijd om alles uit te zoeken.

1 comment:

Yvonne said...

Ja foto's willen we zien hoor!!!