Monday, August 14, 2006

Voetbalweekend


Het was een druk weekend. Tjeerd kwam vrijdagavond thuis vanuit Mexico, door alle gekte op de vliegvelden was hij pas rond 11 uur ipv rond 9 uur. Vandaag vliegt hij weer naar Mexico en komt donderdag weer terug.
Vrijdagavond was ik op de verjaardag van Ewout Cassee, heel gezellig, lekkere hapjes en een prachtig huis!
De kids speelden dit weekend allebei in het 5 tegen 5 toernooi in Roswell. Lisanne al vroeg op zaterdag en Martijn zou in de middag pas beginnen. Nou zaterdag was regendag in Roswell, 5 min na het begin van Lisan haar 2e wedstrijd om 12.30pm begon het te hozen en onweren zodat we in mum van tijd allemaal helemaal doorweekt waren. Dit ging nog wel even door dus de leiding had besloten om het voor die dag af te gelasten. Wij hebben de rest van de middag lekker gerommeld in huis en s'avonds gingen we naar onze kookclub 'De Ghecloven Nonnen". Heerlijk gegeten en weer (te) laat thuis.
Zondag dus de 2e dag van het toernooi, Lisanne moest al om 8 uur spelen dus we zaten om 7 uur al in de auto. Martijn speelde iets later. Eindresultaat van de dag, Lisanne's team heeft verloren in de halve finale, het team van Martijn, NASA Titans, won net als vorig jaar de finale.
Nu is het weer maandag, de 1e schooldag. Om 615am ging de wekker, Martijn wordt rond 7am opgehaald. Lisanne kan tot 7 uur blijven liggen en moet dan ook gaan opschieten, haar bus komt om 7.50am. Ik heb het erg druk met de Molenwiek , ook de Nederlandse school begint weer deze week.
Je ziet het, weinig tijd om echt iets in huis uit te pakken. Het is hier nog steeds een dozenparadijs.

No comments: