Thursday, August 24, 2006

Kiki is een avondje weg

Het is half 10 en Martijn en ik hebben net gedouched. Lisanne is bezig met het opruimen van haar voetbalspullen en moet nog online om iets doen voor haar science project.

Kiki ging gelijk met ons de deur uit vanavond, zo rond half 7: wij gingen naar Terrelll Mill Park waar Lisanne moest trainen en Kiki ging naar een avondje van de Kletskoppen. Dit zijn allemaal NL en Vlaamse dames die 1x per maand iets leuks doen met elkaar. Vanavond gingen ze naar een Sushi bar, een volgende keer is het misschien weer een borrel bij iemand thuis.
Martijn en ik zijn bij Lisanne haar training gebleven en wij hebben ook een beetje gevoetbald. Na afloop heeft Lisanne nog wat hardloop oefeningen gedaan waarna we naar Subway zijn gegaan om te eten. Lisanne nam een veggie sandwich, Martijn een broodje met kip en ik een Philly Cheese Steak (Bill Cosby's favoriet) sandwich. Best lekker, niet al te duur en nog gezond ook.

Morgen gaat Kiki weer werken en de kids naar school. Uiteraard moet ik ook gewoon naar kantoor. Gelukkig is het dan vrijdag, dus bijna weekend!!!!!

No comments: