Monday, August 07, 2006

jaaaaaa internet werkt weer!!

Zo we zijn geinstalleerd. Keuken is in gebruik, we slapen allemaal lekker in ons eigen bedje en de dozen raken langzaam maar zeker leeg. Het is een beetje te overzien nu, al zijn we nog langggggggggggggg niet klaar! De wasmachine krijgen we niet aan de praat, dus net even in het 'oude' huis de machine aangezet. Toch wel handig dat het om de hoek is. Tjeerd en Martijn zijn daar even aan het opruimen/schoonmaken want na morgen mogen we er niet meer in. (willen we dat nog wel dan..... euhmmm ja want de wasmachine werkt daar :))))).


Verder is Lisanne weer terug van kamp, beginnen vanavond de eerste voetbaltrainingen al voor de kids en over een week zitten ze op school!! Wat is de zomer voorbij gevlogen.


Gisteren kregen we nog minder leuk nieuws, Oom Jan is toch nog vrij onverwachts overleden. Daarbij kregen we ook weer leuk nieuws, mijn zusje heeft een dochter gekregen gisteren. Een maand of 3 te vroeg dat wel maar moeder en kind maken het goed. Haar naam is Liselotte Sophie Wolff! 1500 gram/30 cm lang.


Dit weer voor nu, stort me nu weer op de volle dozen!3 comments:

Sonja Schrauwen said...

Jeetje Kiki wat een verhaal. Gecondoleerd met je oom, dat is moeilijk als je zo ver weg zit. Ja klinkt een beetje lullig maar ook gefeliciteerd met de geboorte van je nichtje. Enne ...... succes met de was:))))

Anonymous said...

Gecondoleerd met het verlies van oom Jan, maar vooral ook gefeliciteerd tante Kiki (en de rest van de familie ook natuurlijk)!! Wij hebben ook nog leuk nieuws. Over 3 weken wordt ons gezin uitgebreid met een hondje... Bram! We hebben ook een heerlijke vakantie gehad, daarover mailen we binnenkort nog. Succes met het uit pakken.
Groet, Astrid, Dick, Freddy en Didier.

Anonymous said...

Wat een nieuws allemaal. Allereerst gecondoleerd met het overlijden van je oom.
Maar wat een goed nieuws dat je tante bent geworden!
Ja dan voel je de afstand wel even heel erg hè?
Sterkte hoor.
Verder succes met de verhuisrommel:))

Groetjes
Wilma.