Sunday, February 11, 2007

Gezellig weekend

Het was deze week toch wel weer erg koud in Georgia. Alhoewel er geen sneeuw is gevallen zoals in NL, kruipt de temperatuur toch ver onder het vriespunt 's nachts. Overdag, omdat de zon zo lekker schijnt, wordt het dan toch weer 10 tot 15 graden. Dat is zo fijn van de winter hier!!

Martijn heeft gisteren het afsluitende toernooi van zijn indoor seizoen gehad. Helaas verloren ze in de halve finale, mety penalties, van de U-14 Select team. Deze jongens zijn een jaar ouder en spelen komend seizoen Classic I (het hoogste in de staat), het is een goed team maar onze jongens waren de betere ploeg. Het is jammer dat Kirk in het doel stond bij de tegenstander want die is gewoon 180 cm lang en die vult dat kleine indoor goal zo op. Martijn scoorde wel zijn penalty maar zowel die van David als van Holden ging naast.

Lisanne heeft vandaag in de concession stand gestaan op het Ice Breaker toernooi van NASA. Dit toernooi wordt elk jaar op het 2de weekend van februari gespeeld. Het heet Ice Breaker omdat het nogal koud kan zijn! Zij krijgt daarmee punten voor vrijwilligers werk en dat helpt straks weer als je naar college gaat. Dat toernooi won Martijn vorig jaar (zie foto), maar ze zijn nu te oud om mee te doen. Wat wel leuk is, is dat zijn coach van vorig jaar, Nuno, nu met een andere club, GSA, het toernooi heeft gewonnen. De foto is van vorig jaar, je kan zien hoe koud het is!!

Lisanne is inmiddels helemaal in haar varsity soccer team ingeburgerd. De eerste oefenwedstrijd hebben ze gewonnen met 3-0 en zij scoorde het 2de doelpunt. Vanavond eten ze met zijn allen bij een meisje thuis om elkaar nog beter te leren kennen. Ze gaat 21 wedstrijden spelen in de momende 2,5 maand en hopelijk eindigd het ergens in de eindronde voor de State Championship! Wel veel wedstrijden en veel trainen. Elke avond laat thuis en dan toch nog huiswwerk maken. Druk maar wel heel uitdagend.

Ik was afgelopen week in Mexico en Kiki heeft veel voor de Molenwiek gedaan. Gisteravond waren we bij Rob en Jeannine en vandaag hebben we in en rond het huis gerommeld. Ik ben vanochtend wezen hardlopen en Martijn en Kiki hebben naar wat Icebreaker wedstrijden gekeken. Vanavond ga ik met Mat naar de film, Apocalypto, wat de nieuwste film van Mel Gibson. De film draait in de Dollar Theater, de film kost echt niet meer dan $1.99, maar hij begint helaas pas om half 10. Dus het wordt laat vanavond.

Woensdag Valentijn......

2 comments:

Ruud said...

ja,vandaag is het het valentijnsdag,klopt, ... maar niet minder belangrijk ....
Van Harte gefeliciteerd ouwe,tis een beetje ver om op de koffie te komen maar wij wensen jouw vanuit een regenachtig voorschoten een hele fijne verjaardag toe met heeeel veeel cake en gebak enzo.
Ik ga je nog bellen....

Gr. Fam Herkstroter

wilma said...

*grinnik* ik begrijp dat Jeerd vandaag jarijg is? Van harte gefeliciteerd hoor!!!
Hoe was de nieuwste Mel Gibson film?