Tuesday, February 20, 2007

Lang weekend!

Het is nu dinsdag, de kids en Tjeerd hadden een lang weekend vrij vanwege President's Day. Lisanne is ook vandaag nog vrij, Martijn en Tjeerd zijn weer aan het werk.
Het was een gezellig maar druk weekend. Vrijdagavond had Martijn, samen met vriendje Jason, een scheidsrechterscursus van 6-9 en zijn Tjeerd en ik heerlijk samen gaan eten bij Sugo. Daarna de boys opgehaald en die bleven bij ons slapen want zaterdag van 9-4 ging de cursus gewoon door. Een test gedaan en allebei geslaagd!(op de foto zie je de boys in de basement achter de tv/spelcomputer, hier hebben ze ook geslapen, de andere foto is aan het ontbijt in de keuken)
Zaterdagavond hadden we een avond van onze kookclub 'de Ghecloven Nonnen' bij Jacqueline en Quint thuis. Het was weer heerlijk. Martijn sliep deze avond met Justin bij Alex en volgens mij is er van slapen weinig gekomen want hij was doodmoe de volgende dag. Lisanne sliep bij Amanda waar ze met een stel vrienden een filmavond hadden.
Zondag aan het eind van de dag was iedereen thuis want Cor en Hannelore kwamen eten met de boys. Lekker Indiaas gekookt. We kregen van hun een heel leuk soeppakket, met kookboek en diverse soepmixen (zie foto)
Martijn zijn vriendjes kwamen na het eten langs en alle kids hebben nog even lekker buiten gespeeld (en het was toch kouddddddd).
Maandag lekker uitgeslapen, Aaron is langsgeweest en 'smiddags had Martijn voetbaltraining. 's Avonds hebben we heel gezellig gegeten bij Ray en Alette en zo rond half 10 waren we weer thuis. Martijn moest tenslotte weer om 7.15 am de deur uit.
Al met al is het weekend voorbij gevlogen. Inmiddels is de temperatuur buiten een stuk beter, het voorjaar komt er aan! Yeah!
Vanavond zou Martijn een voetbalwedstrijd hebben van the Walker School (ook hij is weer geselecteerd voor het schoolteam) maar dit is afgelast hoorde ik net. Hij heeft nu vanmiddag training met het schoolteam en misschien dat hij vanavond nog even naar de reguliere training kan, hij heeft nl. dit weekend een groot soccertoernooi. Ik ga vanavond uit eten met de Kletskoppen, een groep NL ladies die 1x per maand bij elkaar komt. Soms eten we in een restaurant, een andere keer gezellig bij iemand thuis en we hebben zelfs vorige maand een 'spel-avond' gehad. Geen verplichting, gewoon gezellig.

1 comment:

wilma said...

Jullie lange weekend klinkt inderdaad druk maar wel heeeeeeeel erg gezellig!!!