Monday, February 05, 2007

Jeroen de Boer....Brievenbus!!

Eindelijk zijn we niet meer de schande van de buurt; onze dierbare brievenbus is recent door 5 Mexicanen in een halve dag opgemetseld en waterpas gezet. Toen al het cement droog was is er een latino teruggekomen om ons huisnummer en het rode vlaggetje erop te zetten. Als je goed kijkt kun je dat ding zien. Bijna nergens in Amerika vindt je een openbare brievenbus behalve bij het postkantoor. Het is ook niet nodig want de postbode neemt de post mee uit onze eigen bus. Als er iets inzit dat meegenomen dient te worden, zetten we het rode vlaggetje naar voren. Dan weet onze Jeroen de Boer dat er post in zit. Werkt altijd!

Verder stond ons hele week in het teken van sport. Allereerst had Lisanne try-outs voor high school soccer. Hoe dat werkt leggen we nog wel uit maar na 5 dagen ploeteren is ze samen met haar vriendin Amanda gekozen voor Varsity Soccer. Zij speelt dan met meiden die 2 of 3 jaar ouder zijn en zij vertegenwoordigd de school in het hoogste team. Natuurlijk zijn we rete trots op haar. Goed gedaan Lisanne, veel oefenen en veel leren. Ze zal ongetwijfeld speeltijd krijgen want het seizoen is lang. Martijn heeft binnenkort try-outs voor Walker; voor hem is het niet zo spannend omdat zijn coach Mr. Tilly (Engelsman en zijn science teacher) heeft al gezegd dat hij centraal op het middenveld komt te spelen. Op zaterdag had hij ook nog een indoorwedstrijd en uiteindelijk verloren ze met 5-1 tegen een hoger en ouder team. Ze zijn 4de van de 10 geindigd en spelen een finale toernooi komende zaterdag.

Zondag had hij een klein toernooitje met zijn vrienden wat was geregeld door een vader en die avond was het Superbowl. Ik ben met Mat naar Ewout Casse gegaan om daar met vrienden de avond door te brengen. Hij heeft een grote media room in de basement met een projectiescherm. Erg cool. Helaas wonnen de Chicago Bears niet maar de Indianapolis Colts. De beste heeft wel gewonnen.

Als slagroom op de taart zijn we ook nog op vrijdag met Mat en Simpha naar de Hawks geweest. De Altanta Hawks spelen basketbal in de NBA en volgens Martijn is het zeker: The Hawks officially suck!! Hij heeft wel lol gehad hoor.

5 comments:

Anonymous said...

hahahahahahahaha als Jeroen thuis komt zal ik hem de 'bus' laten zien!!

gr. Yvonne

wilma said...

Haha, Jeroen de Boer beroemd in de USA!!!!
WAt een sportieve kinderen hebben jullie toch!! Inderdaad alle reden om er zo trots op te zijn!

Dutchie in Canada said...

Hee, wat toevallig zeg, dat Tjeerd ook jarig is de 14e!! Dubbel op he, Valentine and birthday! Ook vast een fijne verjaardag! (moet je toch eens vragen aan de fam. in Ned. zulke lekkere pakjes!!!)

Anonymous said...

Geweldig zo'n brievenbus, lijkt me superhandig! Gefeliciteerd met Lisanne, wat onwijs leuk voor haar!

groetjes, Bianca

Kim said...

Leuk voor haar hoor. Zo'n brievenbus lijkt mij ook supervet.