Wednesday, February 14, 2007

Verjaardag, Valentijn en Varsity!

Vandaag was het een drukke dag. Natuurlijk Valentijnsdag, dat gaat hier niet onopgemerkt voorbij, daarnaast (niet minder belangrijk) de verjaardag van Tjeerd en vanavond had Lisanne haar eerste wedstrijd met het Varsity team van Wheeler High!

Valentijnsdag was leuk, de kids hadden kadootjes gekocht voor vriendjes/vriendinnetjes, kregen kadootjes en ik kreeg van Tjeerd 2 leuke Starbucks glazen (dacht al dat hij het vergeten was).

De wedstrijd van Lisanne was om half 6. Het was ijs en ijskoud bbrrr. We zaten onder een deken op de tribunes nog te bibberen. Lisanne heeft een kwartiertje per helft gespeeld (40 min helft). Dit is zeker niet slecht gezien ze een van de jongste van het team is. Totaal heeft het team 18 spelers. Ze hebben met 6-0 gewonnen, een goede start van het seizoen. Na de wedstrijd even uit eten bij de Mexicaan, Aaron was er ook bij. Thuis hebben we nog koffie gedronken, natuurlijk taart gegeten en Tjeerd heeft (eindelijk) toen zijn kadootjes uitgepakt.

De dag is weer voorbij, helaas ook de komende dagen nog koud maar daarna lijkt het echt voorjaar te gaan worden. Ik hoop het maar.

2 comments:

wilma said...

Gefeliciteerd met de overwinning van Lisanne in de kou,bibber bibber, en nogmnaals met de verjaardag van Tjeerd. Was de taart lekker????
En laat het voorjaar maar komen. Volgens de weerberichten wordt het hier, in Zeeland, de komende dagen lekker weer. Ik heb al voorjaars plantjes in de potten gezet buiten.......

Dutchie in Canada said...

Ook nog gefeliciteerd vanuit Canada!! Bij jullie ook al zo koud dus. hopelijk wordt et voor beide landen gauw lente!!