Tuesday, February 27, 2007

Vanuit Mexico City

Een lang weekend vorige week geeft automatisch een korte werkweek. Dat is altijd lekker! In die week lijkt het alsof we de koude tijden definitief achter ons hebben gelaten. Het is in de nacht nog wel een graad of 5 maar overdag schijnt de zon volop en is het vaak al boven de 18 graden. Kan slechter lijkt ons voor eind februari.

Lisanne heeft al een paar wedstrijden voor haar school team gespeeld maar behalve de opening wedstrijd nog niet gewonnen. Woensdag verloor ze van Marietta High en vrijdag van Mceachern High. Ik hoorde zojuist dat ze vanavond hun eerste region game (dat zijn de wedstrijden waar het echt om gaat) ook verloren hebben met 1-0 van Kell High. Hun sterspeler Michelle Oliver is er niet deze week en dat is een groot gemis; zij traint met het Amerikaanse nationale u-18 team. Hopelijk gaat het vrijdag beter.

Martijn heeft ook een moeilijke start want die verloor donderdag van St Pius, vrijdag van Pace Academy en gisteren van Welseyan. Dat laatste is vooral erg want daar speelt zijn vriend Jason! Samen met Jason en zijn 'normale' team heeft Martijn afgelopen weekeind in de Concorde Cup gespeeld. Zaterdag ochtend verloren ze van Cobb FC Elite en speelden ze gelijk tegen GFC ELite. Gelukkig wonnen ze zondagochtend van een team uit South Carolina. Al met al wel heel veel voetbal voor hem. Vanavond traint die met zijn eigen team, donderdag heeft hij een wedstrijd en het weekend speelt hij een toernooi in Birmingham Alabama. Gelukkig vindt hij het erg leuk.

Zondagochtend werden we wakker in de stromende regen en onweer. Martijn zijn wedstrijd werd gespeeld in de stromende regen maar voor het einde van de game brak de zon door. Later die middag ben ik nog gaan trainen voor mijn halve marathon en toen was het 25 graden; viel niet mee!! Wat wel een leuke verassing was dat Rudi en Agnes er waren toen ik thuiskwam. We hebben gezellig op de porch gezeten en dat was heerlijk met die lekkere temperatuur.

Het is hier nu 8 uur en er is net een heerlijke capuccino gebracht waar ik van ga genieten.

1 comment:

wilma said...

Mmm, die temperaturen klinken goed bij jullie!! Hier lijkt het wel herfst.......

Hopelijk gaan de kinderen straks toch wel een paar wedstrijden winnen! Is niet leuk voor ze zovaak achter elkaar verliezen.