Sunday, February 24, 2008

Weekend....

Martijn ligt net in bed, het is half 1o, en de girls zijn beneden de Oscar uitreiking aan het kijken. Ik ben aan, als ik thuis ben, aan het voorlezen aan Martijn. Hij is niet echt een lezer maar hij hangt aan mijn lippen als ik de Kite Runner(de vliegeraar) voorlees. We hebben bijna driekwart gelezen en hij vindt het geweldig. Ben benieuwd welk boek we hierna gaan uitzoeken samen. Lisanne heeft gisteravond ook 2 boeken uit de kast gehaald: The Time Travelers Wife en Density of Souls. Van de eerste wordt op dit moment een film gemaakt die ergens dit jaar zal uitkomen, ik heb het met veel plezier gelezen. Density of Souls kocht ik toen wij Kerst in New Orleans vierden een paar jaar geleden; het verhaal speelt zich af in deze stad en eindigt met een mega orkaan. Hoe ironisch als je nagaat dat dit ruim voor Katrina is!

Vandaag is eindelijk ook het "kleine deck" af. Nou ja, de planken moeten nog gebeitst worden maar dat mag pas over een paar weken als het hout droog is. Volgens de experts van Home Depot moeten we 60 tot 90 dagen wachten dus we kijken wel even. We hebben er wel alvast een tafel en bloempotten opgezet om wat sfeer te geven. We willen er een gezellige patio van maken.

Als je goed kijkt op de foto kan je ook de grote boom zien die over de garage hangt. Die gaat er deze week uit! Ja, het heeft even geduurd en we vinden het best jammer maar hij is erg groot, neemt veel licht weg en geeft veel "troep" en hij staat scheef! Goedkeuring is er niet voor nodig; het enige dat belangrijk is, is dat degene die het doet goed verzekerd is. We zijn erg benieuwd naar het resultaat.

4 comments:

wbg said...

Ziet er uitnodigend uit!!!

Tjeerd & Kiki said...

je bent welkom hoor ;)
hahaha...

wbg said...

Hahaha, ik zie mezelf daar wel zitten hoor, uitpuffend van al het geshop met een grote beker Starbucks!!!

Yvonne said...

Super mooi geworden zeg!!!!