Wednesday, February 20, 2008

Tampa Bay


Dit weekend stond weer eens in het teken van voetbal. Er zijn in totaal 3 Winter College Showcase toernooien in Florida en de Score at the Shore in Tampa Bay is er een van. Normaal gesproken speelt Martijn altijd de Vulcan Cup in Alabama in maart maar dat kwam dit jaar niet goed uit dus was besloten om naar dit toernooi te gaan. Wat is het verschil? In plaats van 2 uur rijden naar Birmingham was het nu 8 uur rijden naar Tampa Bay. Gelukkig rijdt de Volvo XC 90 lekker!

Vrijdagochtend rond 11 uur gingen we met zijn 3-en op pad want Lisanne bleef alleen thuis. Die had zelf een wedstrijd met Wheeler, haar school, die avond (5-1 gewonnen!). Zaterdag en zondag heeft hij in totaal 4 wedstrijden gespeeld waarvan 2 gelijk en 2 verloren; hij speelde tegen teams in Michigan, New York en Florida, tegen jongens die groter, beter en sterker waren maar ondanks dat hebben ze het goed gedaan. Maandag ochtend om 7 uur zaten we weer in de auto naar huis. Je kon duidelijk zien dat Martijn moe was van die 4 zware wedstrijden want hij heeft veel geslapen. Gelukkig waren we rond 3 uur die middag weer thuis.

Aankomend weekend speelt hij weer een toernooi maar dan gewoon in Atlanta. Lisanne staat vanavond weer als bikkelharde links back opgesteld (al 1 gele kaart op zak) en komende vrijdagavond speelt ze ook weer. Kortom, aan voetbal geen gebrek.

No comments: