Wednesday, May 09, 2007

Boys Boys Boys


Ootje is er alweer anderhalve week en het is erg gezellig. Overdag worden er allerlei leuke dingen gedaan en in de avond eten we gezellig samen, als het mogelijk is want we hebben een druk leven (wie niet met met 2 teenagers). Afgelopen vrijdagavond hadden we een afscheidsetentje bij ons thuis van Bas en Sabina. Zij zijn 6 maanden hier geweest en afgelopen zaterdag weer teruggegaan naar Ursem Noord Holland. Lisanne heeft een paar keer op hun kinderen gepast en Kiki en Sabina konden het ook erg goed vinden samen. Martijn was ook thuis met Greg Fetter en Lisanne kwam aan met nog 3 meiden en een jongen, kortom druk maar gezellig!

Lisanne hield zich bezig met de kids van Bas en Sabina terwijl alle andere jongeren op de trampoline aan het spelen waren. De foto is een beetje donker maar je kan goed zien dat ze zich prima vermaken. Die avond ging Lisanne naar de nieuwe Spiderman III film. Volgens haar geen goed einde want Spiderman is "not proposing to his girlfriend".

1 comment:

Bas said...

Wat een gave foto's zeg. Die had ik nog niet gezien. We missen de US al. Toevallig zeiden we gister al tegen elkaar: "Zullen we terug gaan. het is hier veel te druk".

groeten aan iedereen,

Bas