Monday, May 21, 2007

Dick & Frank, dit moeten jullie lezen

Er zijn maar weinig mensen die Bob Dylan een warm hart toedragen. Gelukkig ken ik er 2 erg goed en ik weet zeker dat zij dit bericht op prijs stellen. Trouwens, iedereen die van Bob Dylan spontaan tranen in de ogen krijgen zullen dit bericht ook op prijs stellen, maar dan wel "for the wrong reasons", zeg maar in goed Nederlands. Klik hier en ........laat weten wat je er van vindt!

2 comments:

Sabina said...

Oké, dit bericht is wel niet voor mij, maar ik ga toch lekker reageren. Net ff de blog bekeken. O, wat hebben jullie toch eigenlijk een heerlijk leven. Ik zie de Starbucks, ik lees lekker buiten en kan bijna de lunch proeven. Geweldig. Leuk van de meiden om op deze manier aan je verjaardag te doen. Foto's zijn ook geweldig. Helemaal van onze kids natuurlijk :-). Nu, ik heb je net gemaild dus daar staat de rest. Het is hier nu 23.50 uur, tijd om een tijdje plat te gaan. Trusie.

Anonymous said...

Ha Tjeerd,

Ik gok dat ze dit in het Nederlands een een 'generatiekloof' noemen. Toch wel erg dat 'onze helden' de opa-status hebben bereikt, zegt ook iets over onze leeftijd.

Groet, Dick.