Friday, May 11, 2007

Happy Birthday

Vandaag is het dan zover, het is ons jaarlijks feestje van Kiki en Martijn. Ze zijn beiden geboren op 11 mei wat volgens hun de belangrijkste dag van het jaar is. Vanochtend werd de wekker vroeg gezet zodat ik (Tjeerd) verse pancakes kon maken, de tafel te dekken en een paar kaarten voor Kiki en Martijn klaar te leggen. Gisteravond hadden we de ballonnen al op de trap en stoel gemaakt.

Tijdens het ontbijt zijn er geen kado's uitgepakt want dat gaan we vanmiddag doen! Zoals vorig jaar gaan we met zijn allen naar Houston's, een restaurant bij ons in de buurt, om te lunchen. De kids worden uit school gehaald en daar pakt Martijn zijn kadootjes uit. Daarna gaan we naar huis om thee te drinken, taart te eten en de kado's van Kiki uit te pakken. Gelukkig is Kiki's moeder er ook wat het nog gezelliger maakt.

Helaas wordt onze agenda in deze tijd van ons leven meer gedreven door wat de kids doen. Als de thee op is en de taart geconsumeerd gaan Lisanne en ik ons voorbereiden voor ons weekeind op Jekyll Island GA. Ik denk dat we rond 5 uur gaan rijden en alles meezit komen we dan rond half 12 aan. Zij speelt er een voetbaltoernooi ter voorbereiding van de State Cup tournament die zij speelt met haar team begin juni. We komen op moederdag pas laat weer terug. Niet echt gezellig maar goed......

3 comments:

Yvonne said...

Happy Birthday Kiki en Martijn, veel plezier met lunchen en kadootjes uitpakken!!

Fam.Herkströter said...

Hoi Kiki en Martijn,Hartelijk gefelicitjeerd met jullie verjaardagen. Helaas is in Nederland 11 mei overgeslagen,het werd van 10 Mei direct 12 Mei. Dit heeft te maken met de breuklijn van de tijdzone waarop Voorschoten ligt. Voor ons een beetje lastig vandaar de verwarring. Niet minder gemeend hopen we dat jullie een heel fijn weekend hebben.


Groet van ons

Marjolein said...

Nog van harte gefeliciteerd Kiki en Martijn ook natuurlijk!! Fijn dat je moeder er nog is, geniet er nog maar lekker van, doe ik ook!