Monday, May 21, 2007

Druk weekend

Maandag is altijd om uit te rusten van de drukte van het weekend. Waar is toch de tijd gebleven dat het weekend werd gebruikt om uit te rusten van de wekelijkse arbeid.

Vrijdag - Rond 7 uur waren we bij Simpha en Mat thuis voor een avondje Ghecloven Nonnen; de naam komt van een recept van gevulde eieren uit de Middeleeuwen. Zo'n avondje bestaat uit een welkomstdrank en een hapje, vervolgens een soep en een salade gevolgd door een hoofdgerecht en desert. Naast eten wordt er ook veelvuldig gedronken en meestal gaan we pas ver na middernacht naar huis. Opstaan zaterdagochtend was dan ook een probleem.

Zaterdag - Rond 8 uur ging alweer de wekker want Martijn moest opgehaald worden bij Jackson Hoover omdat hij om half 9 (en om half 11) een grensrechter was bij een wedstrijd. Kiki en ik hebben hen weggebracht en daarna zijn we koffie gaan drinken bij Starbucks. Daarna besloten we om naar Costco te gaan om onze 4 dode Leland Cypresses om te ruilen voor 4 nieuwe. We hebben de hele middag tot half 3 in de tuin gewerkt en allerlei klusjes gedaan. Toen snel douchen en omkleden want Lisanne had on 6 uur een belangrijke wedstrijd. Zij speelde in Tucker GA tegen TYSA voor de laatste plek (16) die toegang geeft tot de State Cup Tournament. Lisanne speelde 25 minuten in de eerste helft en 20 in de 2de, ze scoorde bijna met een kopbal uit een corner en stapte als winnaar (2-0) van het veld af.

Daarna ging het hele team terug naar Kennesaw voor een party van Nicola; ze was die jarig maar ze verhuist ook in de zomer naar New Orleans. De girls konden lekker in het zwembad en wij genieten van lekker eten en een goed glas wijn. Rond half 12 waren we weer thuis.

Zondag - Op de laatste d ag van het weekend waren we al vroeg bij Home Depot (zeg maar de Gamma) om spullen te kopen voor allerlei klusjes in het huis en de garage. Kiki bracht Lisanne rond half 1 naar Top Soccer (ze helpt er geestelijk en lichamelijk gehandicapte kids) en om 5 uur kwam Cor Vink op visite. Tegelijkertijd kwamen er ook 3 friends van Lisanne om een project voor school af te maken. Uiteindelijk was het rond 11 uur weer rustig!

Nu is het weer maandag. De kids hebben nog gewoon voetbal training deze week (maandag, dinsdag en donderdag) en spelen allebei een toernooi komend weekend. Dit is ter voorbereiding voor State Cup; Martijn speelt ook dat weekend, zijn team is 12de geplaatst.

1 comment:

wbg said...

Hihi, wat een 'vreselijk' weekend hebben jullie achter de rug zeg!!
Heb genoten van het verhaal/recept van de Ghecloven Nonnen en uitgeprint!

Lekker uit kunnen rusten vandaag?:))