Sunday, May 27, 2007

Rook

Al weken woedt er een brand in zuid Georgia die inmiddels is uitgebreid naar het noorden van Florida en het oosten van Alabama. Aangezien het al weken droog is kan de brandweer dit niet blussen; er wordt gezegd dat de brand onder controle is maar dat we een flinke regenbui nodig hebben om alles wat nog brandt en smeult te doven. Sinds deze ochted staat er een lichte wind uit het zuid-oosten die de rook en brandlucht richting Atlanta voert. Hadden we afgelopen disnsdag al last van de rook (de voetbal velden waren gesloten wegens de rook en er was geen training), deze ochtend zagen we al vroeg de 'rook' aankomen en na verloop van tijd kon je het ook ruiken!

We waren al vroeg op want Lisanne speelde om 8.30 uur een wedstrijd met haar oude team. Lisanne wilde graag in vorm blijven voor State Cup volgende week en toen zij werd gevraagd om met coach Dave (de vader van Amanda) mee te doen zei ze gelijk "jah". Gelukkig klaagde niemand over last met ademnhalen. Helaas hebben ze niet de finale gehaald maar dat geeft niet want nu kan Lisanne uitrusten, de hele week relaxen en voorbereiden voor volgend weekeind, zij heeft inmiddels al vakantie. Martijn speelt de halve finale van een ander toernooi vanmiddag om 5 uur. Als hij wint dat heeft hij morgen de finale; morgen is het Memorial Day en helaas begint de wedstrijd al om 8 uur. Gelukkig is het dan nog niet zo warm.

Verder gaan we vanavond naar een concert van Seal in Chastain Park dus hebben we het druk. Nu eerst koffie drinken en bedenken wat we mee gaan nemen naar het concert behalve wijn en kaarsen.

1 comment:

wbg said...

Dat van die rook klinkt niet echt goed zeg......

Veel plezier vanavond bij het concert met wijn en kaarsen!!!:))