Tuesday, May 01, 2007

Koninginnedag en bezoek

Afgelopen donderdag hadden we een receptie ter ere van Koninginnedag. Dit werd georganiseerd door The Dutch Consulate. Een gezellige receptie met Hollandse hapjes, toespraken etc. Lisanne en Celeste van Weegen waren gevraagd om 'kaasmeisje' te zijn in klederdracht. Ze deelden de oranje strikjes uit, gingen rond met haring, kaas en bitterballen en aan het einde van de avond kreeg iedereen een bosje oranje tulpen overhandigd door de meiden. Al met al een leuke ervaring voor ze.

Inmiddels is zondagmiddag ook mijn moeder in Atlanta geland. Ons eerste 'logeerbezoek' uit Nederland in ons nieuwe huis. De badkamer is in gebruik genomen (foto's volgen) en is op wat afwerken na helemaal klaar. Precies op tijd! Verder genieten we van elkaar en het mooie weer. Echte plannen hebben we niet, we go with the flow en bekijken per dag wat we gaan doen. Straks gaan we spullen terug brengen die we niet hebben gebruikt voor de badkamer en daarna natuurlijk een lekkere lunch want dat hoort erbij!

2 comments:

Bas, Sabina, Scott en Jill Ursem said...

Wat een leuke foto zeg. Ga je die doorsturen naar Aaron, Lisanne? Dan kun je hem meteen vertellen dat iedereen er zo bij loopt in Nederland. Jammer alleen dat je klompen er niet op staan. :-)

Yvonne said...

achhh wat ziet ze er schattig uit!!!