Tuesday, June 05, 2007

Baseball

Afgelopen weekend waren we vanaf vrijdag in Columbus Georgia, de kids speelden er allebei voor de Georgia State Cup. Op zich een leuk toernooi als je tot de 16 beste teams behoord en aangezien Martijn's team 10de was en Lisanne 16de waren ze allebei uitgenodigd. De winnaar van de 4 poules gaan door naar de halve finale en finale volgende week. Helaas voor Martijn gingen al zijn wedstrijden verloren; Lisanne wist er nog een te winnen (zij scoorde de 2-0) dus zij was redelijk tevreden. Al met al een lang weekend en ik geloof dat de hele familie op dit moment een beetje voetbal moe is. Volgende week zijn er nog try-outs en dan is het over tot eind juli. Hopelijk blijven Martijn en Lisanne in hetzelfde team maar dat is altijd afwachten. Wordt vervolgd.

ING heeft al jaren 6 seizoenkaarten voor de Braves. Af en toe krijgen wij ze en vanmiddag zijn we aan de beurt. Ze spelen de Florida Marlins om half 3, we vertrekken zo met zijn allen naar het stadion. Het is wel warm want de plaatsen zijn achter 'home plate' en midden in de zon en het wordt vanmiddag rond de 30 graden! We zien wel hoeveel innings we het volhouden.

Klik hier als je de game live wilt volgen.

1 comment:

Marjolein said...

Leuk joh, zulke kaarten, ben benieuwd of jullie het volgehouden hebben in de hitte!! Is niet makkelijk, weet er alles van.....